Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα ανάμεσα σε Καινούργιου - Πετράκο!

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τρίτη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη και στην ίδια την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς όπως είπε ξαφνιάστηκε που δέχτηκε την πρόσκλησή, ενώ η ίδια την προηγούμενη εβδομάδα είχε ξεσπάσει εναντίον του με αφορμή τα όσα είχε γράψει για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και την ακύρωση των παρελάσεων.

«Κατάλαβα ότι ξέσπασες γιατί συνδέθηκες συναισθηματικά με το γεγονός. Έχουμε τρία γεγονότα που δεν θα έπρεπε να συνδέονται… Η μέρα της παρέλασης είναι πράξη μνήμης και τιμής και απόδοσης πένθους. Θεωρώ ασύνδετο να μη γίνει αυτή η πράξη τιμής επειδή συμπίπτει με τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου. Η παρέλαση είναι πράξη πένθους και απόδοσης τιμής. Όπως πρέπει να αποδώσουμε πράξη τιμής στη Φώφη Γεννηματά έτσι πρέπει να αποδώσουμε φόρο τιμής όπως κάνουμε κάθε χρόνο στους προγόνους μας.

Τα τελευταία δυο χρόνια, παρατηρούμε μια τρομερή προσπάθεια απώλειας εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, επί δυο χρόνια δεν έχουμε γιορτάσει καμία εθνική και θρησκευτική εορτή και φέτος που με τα μέτρα κτλ μας επιτρέπεται η παρέλαση, δυο μέρες πριν γίνεται αυτό και ακυρώνεται» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για το συγκεκριμένο θέμα.

Σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε: «Πώς η μαθητική παρέλαση προσβάλλει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά; Κάνοντας αυτό υποβιβάζεται η έννοια της μαθητικής παρέλασης σε μια εκδήλωση… Σύμβολα είναι όλες οι γυναίκες που χάθηκαν από τον καρκίνο του μαστού… Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να στηλιτεύσω τον χαμό μιας γυναίκας που χάθηκε».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου έθιξε το θέμα των αντιδράσεων που προκλήθηκαν με την επιστροφή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«Ο τίτλος ότι διαχωρίζω τους ανθρώπους και τραγουδώ μόνο για εμβολιασμένους ήταν σαν να μου έριχνες μπουνιά… Όλα τα μαγαζιά πλέον είναι μόνο για εμβολιασμένους, οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλέψουν σε αυτά με rapid tests… Αντιδρώ σε τίτλους γιατί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος και λίγο αργότερα ανέφερε: «Δεν ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται; Ποιος δεν ακολουθεί την επιστήμη; Όλη μέρα επιστημονικές μελέτες διαβάζω. Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές αυτού του αφηγήματος… Η μάσκα είναι ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει. Η μάσκα είναι άχρηστη.»

Η Κατερίνα Καινούργιου όλη αυτή την ώρα προσπαθούσε να καταλάβει όλα αυτά που άκουγε να λέει ο Γρηγόρης Πετράκος και κάποια στιγμή τον ρώτησε: «Μόνος σου τα σκέφτεσαι όλα αυτά;»

Ο Γρηγόρης Πετράκος δήλωσε, επίσης, ότι πλέον θα αρχίσει να στρέφεται νομικά όταν βλέπει τίτλους που τον αποκαλούν «ψεκασμένο». «Πλέον αν ξαναδώ μεγάλο τίτλο «Πετράκος αρνητής, αντιεμβολιαστής, ψεκασμένος» θα κινηθώ νομικά… Δε κάνω λόγο για παγκόσμια συνομωσία αλλά για την πραγματικότητα» είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook