"Δυστυχώς έκανα κάποιες πολύ λάθος δηλώσεις", λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Αλέξη Παππά, μέσα από το Πρωινό. Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς σε δηλώσεις τους πριν από μερικές εβδομάδες.

«Δυστυχώς έκανα κάποιες πολύ λάθος δηλώσεις. Όπως γνωρίζετε είμαι αυθόρμητος και πολύ συχνά παρασέρνομαι σε λάθη. Προς τιμήν του ούτε είπε ούτε έκανε κάτι εναντίον μου. Εγώ απάντησα σε ερωτήσεις για το Βachelor. Όμως χωρίς να έχω επίγνωση αυτών που λέω, προσέβαλα τον Αλέξη Παππά. Χωρίς να θέλω να τον συκοφαντήσω ούτε να τον προσβάλω, θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί όταν κάνουμε λάθη πρέπει να ζητάμε και δημόσια συγγνώμη» λέει σήμερα ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ερωτηθεί, πριν από έναν μήνα, από τους δημοσιογράφους για το The Bachelor, είχε δηλώσει για τον Αλέξη Παππά:

«Ο Αλέξης Παππάς, θα το πω, θα ακουστώ κακός, αλλά η αλήθεια είναι η πιο ακριβή ελληνική αρσενική βι…τα. Όλο αυτό εμένα δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι εδώ κι εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα. Ελεύθερο παιδί είναι, αλλά όποια πέσει στα δίχτυα του, κακώς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook