Τέσσερα λεπτά που συγκλονίζουν… Μια ταινία μικρού μήκους με θέμα τις γυναικοκτονίες μεταφέρει την ιστορία ενός ζευγαριού, που όλα ξεκινούν ιδανικά και έχει τραγική κατάληξη.

Τέσσερα λεπτά που συγκλονίζουν… Τέσσερα λεπτά που σοκάρουν… Τέσσερα λεπτά που μεταφέρουν την ωμή πραγματικότητα.

Αφορμή για αυτό οι γυναικτονίες… Η Lacta, της οποίας είναι η παραγωγή, στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα για το μέγα ζήτημα, των γυναικοκτονιών και της κακοποίησης των γυναικών, με μια ιστορία η οποία τις περισσότερες φορές είναι η ίδια.

Ένα ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα, με όρκους αγάπης. Ο χρόνος όμως όσο προχωρά αποκαλύπτει τα πρώτα κακά σημάδια από τον σύντροφο με εκφράσεις όπως «θέλω να είσαι μόνο δική μου».

Ακολουθούν οι πρώτοι τσακωμοί, ο περιορισμός της ελευθερίας της γυναίκας, οι χειροδικίες, μέχρι που εκείνη βρίσκει το θάρρος να του ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν.

Η κατάληξη είναι αύτη που έζησε η ελληνική κοινωνία ουκ ολίγες φορές φέτος, με την συγκλονιστική περιγραφή της κοπέλας… «… τώρα πια δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμη μπορείς».

Αφορμή για την ταινία αυτή αποτελεί η 25 Νοεμβρίου, η παγκόσμια ημέρα για τη εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. «Χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται ότι τις αγαπούσαν»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook