Τουρκία: Επιμένει στην πολιτική του ο Ερντογάν – Στα τάρταρα η λίρα [βίντεο]
![Τουρκία: Επιμένει στην πολιτική του ο Ερντογάν – Στα τάρταρα η λίρα [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/09/erdogan_0.jpeg)
Εμμένει στην πολιτική των χαμηλών επιτοκίων ο Τούρκος πρόεδρος την ώρα που η λίρα στη γείτονα σημειώνει νέα πτώση.
Την ώρα που η οικονομία καταρρέει και οι πολίτες δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε ψωμί, ο Ερντογάν συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη επαναφέροντας το θέμα των γεωτρήσεων στην ανατολική Μεσόγειο, οι οποίες, όπως είπε, θα γίνουν κανονικά.
Ωστόσο, παρά το κλίμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει, ο κλοιός σφίγγει για την Τουρκία καθώς σήμερα, μετά το 2014, η κεντρική τράπεζα έκανε παρέμβαση πουλώντας δολάρια και προσπαθώντας να μειώσει τις ισοτιμίες.
Μια προσπάθεια που δεν πέτυχε, αφού η ισοτιμία του ευρώ έναντι της λίρας παραμένει περίπου στο 1 προς 15 ενώ 1 λίρα ισούται πλέον με 13 δολάρια.
Το ρεπορτάζ από το δελτίο του MEGA:
Ολες οι Ειδήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
- Έφη Αχτσιόγλου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού της – Φωτογραφίες
- Παύλος Ντε Γκρές – Μαρί Σαντάλ: Γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου – Φωτογραφίες
- Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνω προσπάθεια εδώ και 10 μήνες – Γυμναστική , διατροφή και μια ένεση με ιατρική παρακολούθηση – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον 2,5 ετών γιο της – Δείτε τι κάνει!
- Wimbledon: Πρώτη major νικη μετά από 12 μήνες για τη Μαρία Σάκκαρη
- Ο όμιλος Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών
- «Πολύ άγρια ήταν η επίθεση», λέει ο γιατρός για τον 37χρονο που μαχαίρωσε μητέρα, αδελφή και θείο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook