Θεσσαλονίκη – Νεκρός 25χρονος μετά από ξυλοδαρμό σε κέντρο παιδιών με αναπηρία [βίντεο]
Σοκάρει ο θάνατος 25χρονου φιλοξενούμενου στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης, «Ο Άγιος Δημήτριος».
Σύμφωνα με το MEGA, ο νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της Κυριακής, και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία εξιτηρίου το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 25χρονος εμφάνισε επιπλοκές και κατέληξε.
Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη.
Αναλυτικότερα, το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο παιδιών του ιδρύματος.
Ο ένας εκ των δύο ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ εργαζόμενος του ιδρύματος καταγγέλλει ότι ο υπάλληλος που τους πρόσεχε, δεν έπραξε το παραμικρό για να σταματήσει τη συμπλοκή.
Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ για τη διενέργεια νεκροτομής.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε εξέλιξη το θρίλερ των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ: Στις κάλπες εκατομμύρια Αμερικανοί για τον έλεγχο του Κογκρέσου – Ξεκίνησε η καταμέτρηση
- Ρουβάς: To επικό βίντεο – απάντηση στην Καινούργιου που ρωτούσε «παιδιά ο Σάκης με ξέρει;»
- Κομισιόν: Νέος οδηγός επιβίωσης 72 ωρών προς τους Ευρωπαίους σε περίπτωση κρίσης
- Νικόλ Ελευθεριάδου: Η επιστροφή στο πόλο, το νέο ξεκίνημα στη Βουλιαγμένη και ο μεγάλος στόχος του Λος Άντζελες – Όλα όσα αποκάλυψε στο Game On με την Ντορέττα Παπαδημητρίου
- Πιερρακάκης: «Καθιερώνουμε σταθερό επιτόκιο 3% για ευάλωτους και επιλέξιμους οφειλέτες στον εξωδικαστικό – Δεκαπλασιάζουμε τα πρόστιμα στους servicers»
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα ακίνητα των κατηγορούμενων – Βρέθηκαν 300.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Στη φυλακή η σύντροφος του Φιρινίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι εθισμένος στον τζόγο, λείπουν μόνο 900.000 ευρώ από τους εράνους, πήρα μία τσάντα Louis Vuitton», είπε (βίντεο)
- Ο Γιώργος Πατούλης γιορτάζει δύο χρόνια γάμου με τη Νάνσυ Κοιλού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook