Για πρώτη φορά η μητέρα του 13χρονου μαθητή σπάει της σιωπή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο 13χρονος είχε πέσει θύμα άγριου μπούλινγκ από συμμαθητές του στο σχολείο του στο Αγρίνιο. Μια επίθεση μάλιστα που καταγράφηκε σε κινητά μαθητών και κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μηνύσεις προχώρησε η μητέρα του παιδιού.

«Έχω επικοινωνία έχω πάει και η ίδια στο σχολείο τελευταία φορά χθες για ένα συμβάν με την καθηγήτρια των γαλλικών. Το παιδάκι μου έχει αλλάξει τμήμα. Ένα τμήμα το οποίο είναι πολλοί καλοί μαθητές. Έχει περισσότερα κορίτσια και είναι και ένα παιδί από πολύ καλή οικογένεια. Στο παιδί άρεσε πολύ στο γιο μου αυτή η αλλαγή. Η καθηγήτρια άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στο παιδί λέγοντας «τώρα είσαι στο τμήμα θα μας βάλεις σε μπελάδες», ανέφερε η μητέρα του 13χρονου για την αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά της εκπαιδευτικού.

Η ίδια ανέφερε πως η καθηγήτρια σχολίασε τις επιδόσεις του και άλλες βρίσκει ασήμαντες αφορμές, όπως η πτώση της μάσκας για να τον υποβιβάσει.

«Πήγα στο σχολείο να βρω την καθηγήτρια να την ρωτήσω τι πρόβλημα έχει με το παιδί μου. Συμπεριφορά μηδέν. Ειρωνείες και γέλια», σχολίασε για την απαξιωτική και ειρωνική συμπεριφορά της καθηγήτριας γαλλικών.

«Συστάσεις έχουν γίνει στους γονείς των παιδιών αλλά τα παιδιά συνεχίζουν να τον πειράζουν με λεκτική βία», τόνισε η μητέρα του 13χρονου.

«Έχω κάνει μηνύσεις στο σχολείο και στη διευθύντρια δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Τι να μιλήσω τι να πω με αυτό τον κόσμο», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook