Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την φρικιαστική δολοφονία στην Γλυφάδα όπου 51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, ήρθε στη δημοσιότητα.

Αμίλητος, ψυχρός, με το βλέμμα καρφωμένο στις κάμερες. Ο 51χρονος που κατακρεούργησε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στην Γλυφάδα, πέρασε το πρωί της Παρασκευής το κατώφλι της εισαγγελίας.

Δύο λεπτά και 55 δευτερόλεπτα διαρκεί η δολοφονική επίθεση σε βάρος του 66χρονου και η διαφυγή του.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από την φρικτή δολοφονία κόβει την ανάσα, με τον δράστη να χτυπά με μανία κατ’ επανάληψη το θύμα. Ήταν τέτοια η μανία του που τον πυροβόλησε στο κεφάλι με ένα αεροβόλο που είχε μαζί του.

Ενέδρα θανάτου
Λίγο μετά τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, ο 66χρονος παρκάρει στο πεζοδρόμιο, έξω από το κατάστημά του και πηγαίνει να το ανοίξει. Χωρίς να το έχει καταλάβει, κοντά στην είσοδο, βρίσκεται ο δράστης, που περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να του επιτεθεί.

Όταν γυρίζει την πλάτη, ο 51χρονος με αργά βήματα τον πλησιάζει και αμέσως αρχίζει να τον μαχαιρώνει. Ενδιάμεσα φαίνονται και οι βολές από το αεροβόλο.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αξιωματικούς της ασφάλειας, το μαχαίρι, στρατιωτικού τύπου που ξεπερνά τα 30 εκατοστά και το αεροβόλο, τα είχε αγοράσει πριν λίγες ημέρες από το κέντρο της Αθήνας.

Τα τελευταία 24ωρα σχεδίαζε την πράξη του και επέλεξε τη συγκεκριμένη ώρα καθώς εκείνη την στιγμή γνώριζε πως δε θα μπορούσε κάνεις να τον σταματήσει.

Σε κανένα σημείο της κατάθεσής του στους αστυνομικούς, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δε ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του, δείχνοντας απολυτά συνειδητοποιημένος με το τι έχει κάνει, ενώ τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Το βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook