Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την εμπειρία του από τις φάρσες του Βλάσση Μπονάτσου, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια στην τηλεόραση.

Ο ανατρεπτικός Λάκης Γαβαλάς υποδέχθηκε την παρέα του «Τι λες τώρα!» στον καναπέ του σπιτιού του, αποκαλύπτοντας τον στολισμό που έχει κάνει για τα αγαπημένα του σκυλιά.

Παράλληλα, ανακοίνωσε τον τίτλο που θα έχει η νέα του εκπομπή. Θα λέγεται «Το σπίτι του Λάκη» και θα προβάλλεται από το Open, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει κάτι από αυτά που θα παρουσιάσει.

Για τη φάρσα του από τον Βλάσση Μπονάτσο, σημείωσε ότι του συνέβη σε ένα εστιατόριο στα Εξάρχεια. «Δεν κατάλαβα τον τρελό συνδυασμό, που είπα ότι καιγόμουν από το φαγητό, “ένα πυροσβεστήρα” και εκείνη την ώρα ήρθε ο Βλάσσης με έναν πυροσβεστήρα στα χέρια» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ήταν απόλαυση σκέτη, ήταν γρήγορος, άμεσος, φοβερός κωμικός» σημείωσε ο Λάκης Γαβαλάς για τον Βλάσση Μπονάτσο, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι του έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor.

«Θα ήταν φοβερό αν δεν είχα άλλες υποχρεώσεις που δεν μου το επέτρεψαν» τόνισε για τους λόγους που αρνήθηκε να λάβει μέρος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook