Ο Βασίλης Πορφυράκης μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» για τη σχέση του με την Ματίνα Νικολάου και αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τον βοήθησε να προχωρήσει μπροστά όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Βασίλης Πορφυράκης ξεκίνησε με το τραγούδι όταν ήταν 18. Έπρεπε να περάσουν κάποια χρόνια για να πάει στο X-Factor, κάτι που του βγήκε σε καλό.

«Η απώλεια της μητέρας μου με ταρακούνησε, αλλά μετά από 14 χρόνια σου λέω πως ο χρόνος είναι γιατρός. Πέθανε η μητέρα μου όταν τα αδέλφια μου ήταν 1,5 έτους, 4 και 9 ο μεγάλος».

Ο τραγουδιστής πάλεψε με την κατάθλιψη. Όπως δήλωσε, έπρεπε κάτι να θυσιάσει από τον εαυτό του ώστε να προσφέρει αγάπη στα αδέρφια του.

Η σχέση του με την Ματίνα Νικολάου κρατάει τέσσερα χρόνια και είναι κάτι που τον ολοκλήρωσε. Ο ίδιος την χαρακτήρισε δημιουργική. Γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά… ένταση.

«Δεν ζηλεύω την Ματίνα. Δεν ρώτησα ποτέ την ηλικία της και ποτέ δεν το έχω ρωτήσει», είπε και πρόσθεσε πως με τον γιο της ταιριάζουν και είναι φίλοι.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως βίωσε σεξουαλική παρενόχληση.

«Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και χρησιμοποίησα την πίστη μου. Τους απαντούσα ότι εγώ μεγάλωσα τρία παιδιά μόνος μου και μπορώ να κάνω καριέρα… έτσι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook