Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 21/12 συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

«Αυτό που διακυβεύεται είναι προστασία της ανθρώπινης ζωής. Το μεγάλο ζήτημα δεν είναι αν η χώρα θα μπορεί να αντέξει εκλογές εν μέσω πανδημίας αλλά αν η χώρα θα μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα μία κυνική κυβέρνηση, έναν ένοχο πρωθυπουργό να διαχειρίζεται την πανδημία και την ανθρώπινη ζωή» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά.

«Ζητάμε εκλογές γιατί στο μυαλό μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, να σώσουμε ό,τι σώζεται» ανέφερε και σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει περισσότερο στο μυαλό του το τρίτο κόμμα από το πέμπτο κύμα της πανδημίας.

«Η χώρα μας διπλάσια σε θανάτους ανά 1 εκατ. πληθυσμού από το μέσο όρο της ΕΕ. Είμαστε από τις χειρότερες σε όλο τον κόσμο» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός είπε ψέματα στη Βουλή ότι δήθεν δεν υπάρχει έρευνα για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ, τη στιγμή που είχε στα χέρια του από το Μάιο τη μελέτη του πιο στενού του συνεργάτη, του Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ατύχημα για την χώρα το γεγονός ότι «κυβερνά εν μέσω πανδημίας μία κυβέρνηση που δεν πιστεύει στο ΕΣΥ.

Όπως σημείωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ένα ΕΣΥ σε κατάρρευση, με 5 ευρώ είσοδο, με φραγή σε 1,5 εκατομμύριο ανασφάλιστους πολίτες, καταργώντας όλα αυτά τα μέτρα.

Ερωτηθείς σχετικά με τη δημοσκοπική άνοδο του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι δεν βλέπει τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις ως αντιπάλους. «Ο μοναδικός αντίπαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η δεξιά και ο κύριος Μητσοτάκης» τόνισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook