Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Μοσχάτο με θύμα έναν 40χρονο Γεωργιανό. Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα του μπροστά στα μάτια της συζύγου και της 5χρονης κόρης του, ενώ οι αστυνομικοί στο σημείο εντόπισαν τέσσερις κάλυκες. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έχει αναλάβει τις έρευνες για τη δολοφονία και εστιάζει στο παρελθόν του 40χρονου που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Η σύζυγος του 40χρονου από τη Γεωργία που κείτεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ρωτά με τρεμάμενη φωνή εάν ο άντρας της είναι ζωντανός. Δευτερόλεπτα πριν έχει δεχτεί πυροβολισμούς.

Συγγενείς του θύματος φτάνουν στην οδό Ταξιαρχών στο Μοσχάτο και ξεσπούν σε λυγμούς.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στην κόρη του
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο 40χρονος μαζί με την σύζυγο του και την κόρη τους περπατούσαν προς το σπίτι τους.

Κρυμμένος, όμως, βρισκόταν ο δολοφόνος. Με απολυτή ψυχραιμία τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού του. Μια από τις σφαίρες πέτυχε τον 40χρονο στο κεφάλι.

Ο 40χρονος από τη Γεωργία διαπιστώθηκε πως ποτέ δεν είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές.

Πηγές από την Ασφάλεια τονίζουν πως το θύμα δήλωνε άνεργος, όμως υπάρχουν ενδείξεις ότι ενδεχομένως να ήταν μέλος ομάδας που πραγματοποιούσε εισβολές σε σπίτια κι η εκτέλεσή του έγινε εξαιτίας διαφορών με αντίπαλες οργανώσεις.

Παρακολουθούσαν το θύμα τους
Ο εκτελεστής του 40χρονου φαίνεται πως γνώριζε πολύ καλά το πρόγραμμα του στόχου του. Το γεγονός ότι τον δολοφόνησε μπροστά στην μικρή του κόρη δείχνει, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, αφενός την αποφασιστικότητά του, αφετέρου την αδιαφορία του για αυτόπτες μάρτυρες.

Επίσης, στη συγκεκριμένη επίθεση δεν τηρήθηκαν ούτε οι «άγραφοι νομοί» της νύχτας, που δεν επιτρέπουν δολοφονίες μπροστά σε παιδιά.

Στο σημείο της δολοφονίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις κάλυκες των 7,65 χιλιοστών.

Ποιος είναι ο Γεωργιανός που εκτελέστηκε
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο Γεωργιανός που εκτελέστηκε στο Μοσχάτο είναι μέλος ομάδας που είχε αντιπαραθέσεις με άλλη οργάνωση. Πιθανότατα οι προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων να ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι των δολοφόνων του.

Η αστυνομία θα προσπαθήσει να βρει οποιοδήποτε στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη των δολοφόνων, που μάλλον είναι από τη χώρα απ’ την οποία κατάγεται, την Γεωργία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις