«Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών και υπέρ των γυναικών, τις λατρεύω. Δεν με ενδιαφέρουν οι κανίβαλοι που βλέπουν όλη την ημέρα τηλεόραση...»

«Αποφάσισα να το παίξω κακό παιδί και να πω αυτά που δεν πιστεύω», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας το Σάββατο στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, για όσα είπε για τις γυναικοκτονίες και το γεγονός πως εν μέρει οφείλονται και στην φλυαρία των γυναικών.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ανέφερε πως σε σχέση με την δήλωση του που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, «δεν ισχύει τίποτα από ότι είπα. Άλλο είπα χθες, άλλο θα πω την Κυριακή, άλλο θα πω την Πέμπτη. Είμαι αντιφατικός, όπως όλοι οι άνθρωποι»

«Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών και υπέρ των γυναικών, τις λατρεύω. Δεν με ενδιαφέρουν οι κανίβαλοι που βλέπουν όλη την ημέρα τηλεόραση. Προφανώς για τις γυναικοκτονίες δεν μπορεί να παίζει ρόλο αν οι γυναίκες μιλούν πολύ ή τέτοια πράγματα», ανέφερε ακόμη ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, καθώς όταν δέχθηκε την εντονότατη κριτική της δημοσιογράφου, Ηρώ Ράντου που ήταν στο πάνελ της εκπομπής, εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε φραστικά, λέγοντας… «Άντε φύγετε από δω ανόητη», μια ατάκα που προκάλεσε την έκρηξη συναδέλφου της.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το εάν πιστεύει ότι οφείλει μια συγγνώμη σε οικογένειες που έχουν θύματα από το φαινόμενο αυτό, είπε: «Από ποιες οικογένειες; Από αυτές που κάθονται μπροστά από μια τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Που δεν έχουν τι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook