Βιασμός 24χρονης Γεωργίας: «Έχουν καθυστερήσει οι τοξικολογικές…» [βίντεο]
Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, Αθανάσιος Ζιώγας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της νεαρής κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
«Χθες κατάθεσε η Γεωργία συμπληρωματικά, και επιβεβαίωσε την καταγγελία της την αρχική με κάθε λεπτομέρεια, προσκομίζοντας τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα που της έστειλαν. Επιβεβαίωσε, σε συνδυασμό με όσα δείχνουν οι κάμερες του ξενοδοχείου, τις ώρες που μπήκε και βγήκε στο ξενοδοχείο», είπε ο κ. Ζιώγας.
«Η Γεωργία βγήκε με το πρόσωπό της άμεσα, πολύ γρήγορα μετά το περιστατικό, ένα μοναδικό παράδειγμα για τέτοια σοβαρά αδικήματα όπως αυτό του βιασμού, και ο κατηγορούμενος κρυμμένος πίσω από την επωνυμία του, την οικονομική του επιφάνεια, βγήκε με σκοτεινό πρόσωπο, καταθέτοντας νομικές απόψεις της πολυτελούς υπεράσπισής του», τόνισε ο ίδιος.
Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Ζιώγας περιέγραψε ότι «Η Γεωργία επέστρεψε στο ξενοδοχείο, δεν μπορούσε να επιστρέψει στο πάρτι ή στο σπίτι της. Έκλεισε ένα δωμάτιο, το 510, μπήκε στο ασανσέρ για να πάει στο δωμάτιο αυτό. Κάποια στιγμή σταμάτησε το ασανσέρ, βγήκε και έψαχνε να βρει το δωμάτιό της. Την ακολουθούσαν τρεις νεαροί, την παρέσυραν στη σουίτα που έγινε ο βιασμός. Ξύπνησε το πρωί χωρίς να έχει κανέναν δίπλα της, και αμέσως τηλεφώνησε στον άνθρωπο που την προκάλεσε σε αυτό και άλλα πάρτι. Αυτός ο άνθρωπος κατέθεσε για τη δίωξη με τη μαστροπεία που γίνεται παράλληλα, και νομίζω πως έγινε η σύλληψή του».
«Οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν καθυστερήσει»
Μιλώντας για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα επιβεβαιώσουν τα όσα καταγγέλλει η 24χρονη, ο κ. Ζιώγας είπε ότι «Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε μια σκληρή βία που βίωσε εκείνη τη νύχτα η Γεωργία. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν καθυστερήσει. Είχαμε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι εχτές θα τις είχαμε. Μια ολόκληρη χώρα περιμένει. Μια κοινωνία αγωνιά για αυτό το αποτέλεσμα. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν τα κρίσιμα αποτελέσματα. Μόλις έρθουν είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιωθεί η βία κατά της Γεωργίας και θα αλλάξει η κατηγορία για να βρεθούν οι ένοχοι εκεί που τους αξίζει, στη φυλακή».
«Όσα έγιναν ή δεν έγιναν κατά την προδικασία, ήδη διερευνώνται από τις αρχές, αν υπάρχουν καθυστερήσεις που θα κρίνουν την υπόθεση, θα αναζητηθούν ευθύνες. Οι καθυστερήσεις που έγιναν δε φαίνεται να μπορούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο κ. Ζιώγας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15% το ΠΑΣΟΚ, κέρδη για Τσίπρα, πέφτει η Καρυστιανού
- Europol: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα με λεία ανω των 50 εκατ. ευρώ – Σε όλη την Ευρώπη τα θύματα και στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
- Μητσοτάκης: “Η αντιπολίτευση διολισθαίνει σε ακραία συνθήματα και ρητορική από τον υπόκοσμο του διαδικτύου, δεν θα παρασυρθούμε στον βούρκο”
- «Survivor»: Μια συγκλονιστική αναμέτρηση και μια ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά τον Απρίλιο για την ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο «Koukoutsi» στον Πειραιά- Πότε κάνει πρεμιέρα
- «Στο χιλιοστό» από τις Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού: Αποκλειστική προβολή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook