Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους» λέει φίλη της [βίντεο]
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας. Εχτές, άνοιξε ο νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση, με την 24χρονη να δίνει συμπληρωματική κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, ενώ για περίπου 2,5 ώρες κατέθετε στις αρχές και ο εργοδότης της.
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε αποκλειστικά φίλη της 24χρονης Γεωργίας.
«Με τη Γεωργία γνωριζόμαστε από το Γυμνάσιο, ήξερα και τη μητέρα της, οπότε την ξέρω πολύ καλά. Έχουμε πάει και διακοπές. Για αυτή την ιστορία, εγώ το είδα από τις ειδήσεις. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Κατευθείαν επικοινωνήσαμε μαζί της, ήταν σε δύσκολη κατάσταση, δεν την πιέσαμε, και της είπαμε ότι απλά είμαστε δίπλα της. Πιστεύουμε τη δική της πλευρά, δε φανταστήκαμε κάτι άλλο. Την ξέρουμε σαν άνθρωπο πώς είναι, και με αυτά που έχει περάσει. Πρώτα έχασε το σύντροφό της, και μετά από 40 μέρες έχασε τη μητέρα της. τον πατέρα της τον είχε χάσει πριν ένα χρόνο σε τροχαίο», είπε η φίλη της 24χρονης.
«Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που θεωρούσε ότι ήταν φίλοι της»
Σχολιάζοντας τα της μοιραίας βραδιάς, η κοπέλα τόνισε ότι «Σε αυτή την ηλικία ποιος δεν πηγαίνει σε πάρτι; Δεν είναι ανήλικο κορίτσι, όλοι πηγαίνουμε σε πάρτι. Απλά αυτό το πάρτι ήταν κανονισμένο αλλιώς. Προσωπικά δεν τους ήξερα αυτούς τους ανθρώπους. Ήξερα ότι υπάρχουν πάρτι που πάνε άνθρωποι που έχουν παραπάνω χρήματα, αλλά δε γνώριζα ότι γίνονται τέτοια πράγματα σε ξενοδοχεία. Έτσι πιστεύω και η Γεωργία πήγε με αυτή τη σκέψη. Ότι ήταν τύπου πάρτι ατόμων της ηλικίας μας, γιατί εδώ η περιοχή μας σαν κοινωνία είναι λίγο πιο πίσω. Είναι αθώα τα πράγματα. Και πιστεύω ότι με αυτό το σκεπτικό πήγε σε αυτό το πάρτι, γιατί την κάλεσαν άτομα κοντά στην ηλικία της. Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που θεωρούσε ότι ήταν φίλοι της».
«Το μαγαζί που ακούστηκε, τα γνωρίζω σα μαγαζιά, σαν καφετέριες. Αλλά δεν ξέρω ποιοι τις έχουν, ούτε αυτούς που κατηγορούνται ήξερα τα ονόματά τους, τώρα πρώτη φορά τα έμαθα. Είμαστε σε μια εποχή που η γυναίκα δεν πρέπει να φοβάται να μιλήσει, να κυκλοφορήσει. Δεν είμαστε θύματα οι γυναίκες να φοβόμαστε μη μας σκοτώσει ο άλλος, ή μας μεθύσει και μας βιάσει», τόνισε κλείνοντας η φίλη της 24χρονης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άβολη ισοπαλία και χαμένη ευκαιρία για Βόλο και ΟΦΗ
- Κατερίνα Καινούργιου: Το βίντεο από το μαιευτήριο, μία μέρα μετά την γέννηση της κόρης της
- Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Οι Βοιωτοί έσωσαν την παρτίδα με Τσάπρα – Βέρμπιτς και είναι οι κερδισμένοι της πρεμιέρας
- Χάος στην ΕΡΤ με Βούλτεψη και Αναστασίου : Δεν θα μου πείτε για την ηλικία σας είναι προσβλητικό για μένα – «Ξαναμπείτε στην κοιλιά της μαμάς σας» (βίντεο)
- J2US – 7ο live: Εμφανίσεις τελικού, 10άρια, ανατροπές, δυνατές μουσικές στιγμές στη σκηνή και η …απρόσμενη απόφαση να μην υπάρξει αποχώρηση!
- Όχι η Ιωάννα Τούνη δεν έκανε στον “καταδικασθέντα – διαμαρτυρόμενο” αυτό που τον κατηγόρησε
- “Η Τούνη έκανε στον πελάτη μου αυτό για το οποίο τον κατηγορεί» είπε η δικηγόρος του άντρα που βιντεοσκόπησε η influencer στα μπουζούκια (βίντεο)
- Νίκος Μακρόπουλος: Είμαι πολύ περίεργος, παράξενος και δύστροπος χαρακτήρας (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook