Για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Ελπίδα μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια με αυτά που άκουσε και ξέσπασε: «Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

«Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε», είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Βαγγέλη Περρή που απάντησε: «Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε «συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια», αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook