Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο OPEN και ανέφερε ότι το κόμμα δεν θα παρέχει καμία στήριξη στην κυβέρνηση και πως θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής.

Το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, όμως δεν θα μπει στα εσωκομματικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Είναι προφανές ότι δεν θα παράσχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση» είπε και συμπλήρωσε: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές «για τους δικούς του λόγους. Στο ΚΙΝΑΛ δεν κάνουμε πολιτικά παιχνίδια. Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική του κ. Τσίπρα, εμείς αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, γι’ αυτό και θα ψηφίσουμε αυτήν την πρόταση».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν περιθώρια σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης είπε:

«Πήρα εντολή από 270 χιλιάδες να ανανεώσω και να δυναμώσω την παράταξή μας, συνεχίζοντας αυτόνομη πορεία. […] Ο ελληνικός λαός θέλει προτάσεις για να αλλάξουν τα πράγματα. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Προφανώς με συνέφερε να θέλω εκλογές αύριο το πρωί. Αλλά, πάνω απ’ όλα βάζω το δημόσιο συμφέρον».

Σε ερώτηση αν θέλει ή όχι εκλογές, απάντησε: «Θεωρώ αδιανόητο κάτω από αυτές τις συνθήκες να ζητάμε εκλογές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook