Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Γιατί τέτοια αγάπη στην ιδιωτική Αττική Οδό; Δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη για Μάτι-Μάνδρα
Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
«Προτιμώ την ειλικρινή συγγνώμη, από την καμία συγγνώμη όταν είχαμε 120 νεκρούς στο Μάτι», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως «δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη ούτε για τη Μάνδρα».
«Γνωρίζετε καλύτερα από μένα πόσο τραυματικές μπορεί να είναι οι εμπειρίες των φυσικών καταστροφών. Η Αττική Οδός θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης το έχει η Αττική Οδός που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να κρατήσει το δρόμο ανοιχτό. Κανείς μετεωρολόγος δεν προέβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας και στα Βόρεια Προάστια που έφτασε τους 50 πόντους», ανέφερε στην παρέμβασή του.
«Αν οι Αττικές Διαδρομές τα είχαν κάνει όλα σωστά, γιατί παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλός τους; Γιατί δέχθηκαν να δώσουν αποζημίωση; Μου προκαλεί μεγάλα ερωτήματα η στήριξη που παρέχετε σε μια ιδιωτική εταιρεία, όταν είναι σαφές ότι αυτή έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη για το Μάτι. Αναλάβατε την πολιτική ευθύνη. Συγγνώμη δεν ζητήσατε ποτέ. Η κριτική ήταν για το άθλιο σόου που στήσατε εκείνο το βράδυ όταν ξέρατε πως ήδη υπήρχαν νεκροί. Ήταν η συγκάλυψη και το ήθος και το ύφος της δικιάς σας εξουσίας».
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραμπ για Γκιλφόιλ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου, έβγαινε με το γιο μου πριν από πολύ καιρό»
- Γκιλφόϊλ: Αποπέμφθηκε από την πρεσβεία των ΗΠΑ με απόφαση Τράμπ – Το δημοσίευμα που την «έκαψε» – «Ψευδείς οι κατηγορίες, θα υπερασπιστώ το όνομα και τη φήμη μου», λέει η ίδια
- Κίμπερλι Γκιλφόϊλ: « Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, θα υπερασπιστώ το όνομα και τη φήμη μου, ο Θεός να ευλογεί τον πρόεδρο Τράμπ»
- Ο Λευκός Οίκος ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
- Τι «μαγειρεύουν» ο Νίκος Κούρος, ο Βασίλης Οικονόμου και η Άσπα; Το απολαυστικό promo video του «11.11» με γεύση MasterChef!
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο έμπορος ναρκωτικών που προμήθευσε με το θανατηφόρο MDMA την 20χρονη – Ελεύθερος ο φίλος της
- ΕΜΥ- Νέο έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα: Ισχυρές καταιγίδες σε 12 περιοχές, σε κόκκινο συναγερμό η Εύβοια
- Αύξηση 30% στο επίδομα θέρμανσης σε σχέση με πέρσι, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook