Λίγο διαφορετικά ξεκίνησε απόψε το Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη από τη Θεσσαλονίκη, φιλάθλου του Άρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μαχαιριές που δέχτηκε από αγνώστους, ενώ περπατούσε στον δρόμο με την παρέα του.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησαν διαφορετικά σήμερα την εκπομπή τους, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ και τον Αντώνη Κανάκη να παίρνει τον λόγο.

«Δεν μπορείς να βρεις τις λέξεις για να εκφράσεις το πόσο… Μάθαμε για τον 19χρονο φίλο στη Χαριλάου, τον Άλκη, που δολοφονήθηκε με αφορμή οπαδικούς λόγους. Τι να πει κάποιος άνθρωπος, τι να πούμε στην οικογένειά του; Σταμάτησε εδώ η ζωή του για τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ. Τι να μας πουν όλοι; Οι διάφοροι θα καταδικάσουν τη βία, από όπου αυτή κι αν προέρχεται, θα βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, μέχρι την επόμενη που θα ξαναγίνει και θα ασχοληθούν. Κανείς δεν θα ασχοληθεί με τους ηθικούς αυτουργούς, το σύστημα που προωθεί το μίσος και τη βία με αφορμή τα οπαδικά και ούτε θα εμβαθύνουν για να βρουν τα πραγματικά αίτια που ωθούν, ειδικά τους νέους ανθρώπους, σε αυτές τις πράξεις», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

Η ατιμωρησία παίζει τεράστιο ρόλο, αλλά υπάρχουν άλλα αίτια που έχουν να κάνουν με τον κόσμο μας και τη μορφή που έχει πάρει. Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά, σε τι κόσμο μεγαλώνουν, με όλα αυτά που παίζουν τα ΜΜΕ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook