Με τον πλέον τραγικό τρόπο έληξαν οι προσπάθειες διάσωσης του 5χρονου αγοριού που έπεσε σε πηγάδι στο βόρειο Μαρόκο. Μετά από τέσσερις ημέρες τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο όπου είχε εγκλωβιστεί ο Ραγιάν και ανέσυραν το σώμα του.

Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία αναφορά στην κατάσταση της υγείας του και αρχικά οι εκατοντάδες άνθρωποι που παρακολουθούσαν την επιχείρηση ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ εμφανίστηκαν και χαρούμενες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αργότερα, όμως, ανακοινώθηκε πως το παιδί βρέθηκε νεκρό.

Ο Ραγιάν ξέφυγε της προσοχής του πατέρα του το απόγευμα της περασμένη Τρίτης την ώρα που εκείνος εκτελούσε εργασίες συντήρησης και έπεσε στο άδειο πηγάδι σε βάθος 32 μέτρων.

Επί τέσσερις μέρες τα σωστικά συνεργεία έσκαψαν την περιοχή δίπλα στο πηγάδι πρώτα κάθετα και μετά οριζόντια, φτιάχνοντας ένα τούνελ για να φτάσουν με ασφάλεια στον μικρό.

Μέχρι και την Παρασκευή η κάμερα που κατέβαζαν στο πηγάδι έδειχναν ότι ο 5χρονος ζούσε αν και είχε κάποια τραύματα στο κεφάλι του ενώ σωλήνες του παρείχαν νερό και οξυγόνο, χωρίς να έχει γίνει σαφές αν τελικά το παιδί κατάφερε να τα χρησιμοποιήσει.

Το βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook