Παρενέβη ο Δημήτρης Οικονόμου, λέγοντας ότι η εκπομπή «δεν είναι καφενείο» και ζητώντας ευγένεια και διατήρηση ενός επιπέδου στη συζήτηση.

Άναψαν τα αίματα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου και διευθυντή του avgi.gr Νίκου Σβέρκου στην εκπομπή «Σήμερα».

Με αφορμή την υπόθεση της Ελληνικής Αγωγής, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον υπουργό «με την Κεραμέως γιατί κάνατε συμφωνία;» προκαλώντας την έκρηξη του κ. Γεωργιάδη που τον χαρακτήρισε ανάγωγο και του είπε ότι οι κανόνες ευγενείας επιβάλλουν να αναφέρεται στην υπουργό Παιδείας με την προσφώνηση «κυρία».

«Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα με την ΚΥΡΙΑ Κεραμέως. Το ‘’με την Κεραμέως’’ που λέτε, κύριε, δείχνει πόσο ανάγωγος είστε», είπε ο υπουργός.

«Ανάγωγος είστε εσείς κ. Γεωργιάδη, που δεν ντρέπεστε να κοροϊδεύετε την ελληνική κοινωνία», «δεν ντρέπεστε που έχετε καταφέρει να καταστρέψετε την παιδεία και να βγαίνετε» και από πάνω», απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Ο υπουργός Ανάπτυξης επανήλθε λέγοντας «με την ΚΥΡΙΑ Κεραμέως θα λέτε, εκτός αν οι γονείς σας δεν σας μάθανε να είστε ευγενής. Πράγμα που είναι πρόβλημα για τους γονείς σας όχι για εμένα».

Σε άλλο σημείο της εκρηκτικής συνέντευξης, ο κ. Σβέρκος ανέφερε ότι ο κ. Γεωργιάδης υπήρξε «διαφημιστής» και «τηλεπλασιέ» για πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος είπε ότι η εκπομπή «δεν είναι καφενείο» και ζήτησε ευγένεια και διατήρηση ενός επιπέδου στη συζήτηση.

Το κλίμα ήταν βαρύ από την αρχή της συνέντευξης, καθώς ο υπουργός δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με δηλώσεις που είχε κάνει το 2007, ως πολιτευτής του ΛΑΟΣ και χαρακτήριζε την κυβέρνηση Καραμανλή ως «νέρωνα» και την «πιο άχρηστη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «όταν κάποιο νέο παιδί -όπως εγώ ήμουν τότε, θέλει να βγει βουλευτής, λέει και πολλές υπερβολές» και πρόσθεσε πώς να αναπαράγονται δηλώσεις του από εκείνη την περίοδο για χιλιοστή φορά, «είναι λίγο ντεμοντέ» και «ξαναζεσταμένη σούπα».

Και η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί. Δημοσιογράφος και πολιτικός συγκρούστηκαν και για την άθλια φράση του Παύλου Πολάκη για το «τσίγκινο σωβρακάκι» μέσα στη Βουλή.

«Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε περίπτωση ποτέ στην ΚΟ της ΝΔ να πάει βουλευτής μας στο εντευκτήριο της Βουλής να βρει έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και να του πει να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι και να μείνει στην ΚΟ; Θα είχε φύγει το ίδιο δευτερόλεπτο. Γιατί η χυδαιότητα, οι ύβρεις, η αμετροέπεια και η ομοφοβία δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τη ΝΔ. Το ότι ο Τσίπρας δέχεται τα τσίγκινα σωβρακάκια αυτό κρίνει τον Τσίπρα και τον Σβέρκο και όλους αυτούς», είπε απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Μας το παίζουν κόμμα του gay pride και των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και για το τσίγκινο σωβρακάκι δεν είπε ένας κουβέντα, που είναι το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους. Για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε. Υποκριτές και φαρισαίοι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook