Αναστασόπουλος: «Η Τζωρτζίνα έπρεπε να φιμωθεί γιατί είδε τι συνέβη με την Ίριδα» [βίντεο]
Την εκτίμηση πως η Τζωρτζίνα ήταν σαν κάποιου είδους βαρίδι έκανε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος.
«Ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να είναι απαλλαγμένος από οτιδήποτε καινούριο στη ζωή του, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους δικούς της προφανείς λόγους».
Επιπλέον δήλωσε πως η Τζωρτζίνα ήταν ένα τετραπέρατο παιδί που τελικά αποδείχθηκε εξυπνότερη από τους γονείς της.
«Η Τζωρτζίνα είδε τι έγινε στην κούνια με την Ίριδα και μίλησε. Η Τζωρτζίνα μίλησε στο περιβάλλον της. Έπρεπε να φιμωθεί και φιμώθηκε στην πρώτη φάση, στη δεύτερη φάση βρέθηκε σε κώμα», είπε ο δημοσιογράφος.
Το σχετικό βίντεο από το Live news:
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανακοινώθηκαν τα πλαφόν σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ – Έως και 5 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για την αισχροκέρδεια (βίντεο)
- Στενά του Ορμούζ: Ελληνόκτητο το ένα από τα τρία εμπορικά πλοία που χτυπήθηκαν σε αντίποινα μετά τον βομβαρδισμό των ιρανικών ναρκοθετικών
- Eurovision 2026: Στον αέρα το βιντεοκλίπ της Ελλάδας – Ο Akylas με το Ferto πρωταγωνιστής σε videogame
- Βίκυ Παγιατάκη: “Λύγισε” on air για τον θάνατο του Γιώργου Μαρίνου – «Είχε λεβεντιά,ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου» (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση επιβάλλει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους για καύσιμα και προϊόντα super market για ένα τρίμηνο
- Πέθανε ο σπουδαίος σόουμαν Γιώργος Μαρίνος σε ηλικία 87 ετών
- Ιωάννα Τούνη: Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο λιγότερο ακούγονται οι ξένες φωνές…
- Αλέκος Φασιανός: Ντυνόταν πάντα σαν ρακοσυλλέκτης και έβλεπε όλα τα μεσημεριανά, θυμήθηκε η κόρη του (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook