Ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών με διεθνή δράση εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου οι αστυνομικοί μετά από έφοδο σε βίλα στο Σχολάρι, εντόπισαν τεράστια ποσότητα κοκαίνης και συνέλαβαν 4 άτομα.

Κατά την έφοδο στη βίλα στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 300 κιλά κοκαίνης η αξία της οποίας υπολογίζεται σε 10 με 14 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι 4 συλληφθέντες είναι Άγγλοι και φέρεται να ανήκουν σε διεθνές κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.

Το κύκλωμα έχει έδρα την Κολομβία και φέρεται να διακινεί το 10% της κοκαίνης παγκοσμίως.

Ο εγκέφαλος παραμένει ασύλληπτος και αστυνομικές πηγές λένε ότι είναι ο αδελφός, ενός εκ των συλληφθέντων, ο οποίος μάλιστα αναζητείτο από τις αγγλικές αρχές, κατηγορούμενος για φόνο.

Συγκεκριμένα ο ένας από τους συλληφθέντες στην Ελλάδα, που είναι αδελφός του αρχηγού του Κολομβιανού καρτέλ κατηγορείται στη Μεγάλη Βρετανία ότι έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο.

Βίντεο ντοκουμέντο

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση του καρτέλ. Στο βίντεο φαίνονται πάνοπλοι αστυνομικοί να πραγματοποιούν έφοδο στο σπίτι που ζούσαν τα μέλη της οργάνωσης. Μάλιστα τα δυο από τα τέσσερα μέλη της οργάνωσης φαίνεται να τρέχουν εκτός της οικίας για να διαφύγουν.

Σε βάρος και των τεσσάρων συλληφθέντων μελών του κυκλώματος ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και θα απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook