Το θρίλερ με τον εξαφανισμένο ράπερ και οι απειλές για αυτοκτονία μέσω Instagram.

Εκδόθηκε το Silver Alert για τον 24χρονο μουσικό, Λάμπρο Μανιφάβα, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Φεβρουαρίου.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας, 24 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι.

Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Yπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος ράπερ ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους του για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες. Τα ίχνη του 24χρονου αγνοούνται από το βράδυ της Τρίτης και τόσο οι φίλοι του όσο και η αστυνομία τον αναζητούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook