Η πολιτική επαναδραστηριοποίηση του Κώστα Λαλιώτη εδώ και μήνες φουντώνει σενάρια ότι κάτι κυοφορείται στο πάλαι ποτέ μεγάλο ....Κίνημα.

Στα 70 του χρόνια πλέον, το «τέταρτο παιδί» του Αντρέα σίγουρα δεν βρίσκεται πρωί πρωί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -σχεδόν καθημερινά- για καφέ!

Οι παλαιοπασόκοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την σύγκλιση  ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ και  ελπίζουν  πως ο  Κώστας Λαλιώτης κινείται στην λογική της ευρύτερης κεντροαριστερής συμμαχίας, παρότι η Φώφη Γεννηματά δεν δείχνει να ασπάζεται την ιδέα αυτή, τουλάχιστον ακόμα.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ  είχε μάλιστα  δείξει να ενοχλείται όταν  στην τελευταία εορτή του ιστορικού στελέχους Αντώνη Λιβάνη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που παραδοσιακά συνεβρίσκονταν για δεκαετίες όλα τα επιφανή στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είδε ξαφνικά μπροστά της -προφανώς προσκεκλημένο από τον Ηλία Λιβάνη- τον Αλέξη Τσίπρα καθώς και 4-5 ακόμα «πρώτα βιολιά» του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον θάνατο του Αντώνη Λιβάνη, ο Κώστας Λαλιώτης άρχισε να απομακρύνεται από την καθημερινή παρουσία του στον  εκδοτικό οίκο  και πλέον,  κινούμενος  κάτω από τα ραντάρ εργάζεται για την επόμενη ημέρα του κινήματος που θεωρεί ότι έρχεται μαζί με τις  πρόωρες εκλογές φέτος τον Οκτώβριο.

Πολλές Παρασκευές  φτάνει με το  «ταπεινό» skoda  του στα αγαπημένα του Δολιανά και  οι παλαιοί του φίλοι λένε πως από εκεί καταστρώνει σχέδια που η σύντομη ιστορία θα δείξει εάν πραγματοποιηθούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook