Η μονοπώληση των ειδήσεων λόγω της συγκλονιστικής αποκάλυψης της Σοφίας Μπεκατώρου γέμισε τις τηλεοπτικές εικόνες με καταγγέλλοντες και «ειδήμονες» στα θέματα σεξουαλικής και κάθε άλλου είδους βίας .

Κοινωνικοί αναλυτές, δικηγόροι , σοβαροί επιστήμονες αλλά και  «μαϊντανοί» κατακλύζουν καθημερινά -από τα μέσα  Ιανουρίου -τα κανάλια και τα social media.

Το πολύ σοβαρό θέμα εκμεταλλεύονται και άτομα τα οποία  θα έπρεπε να σιωπούν  και να κρύβονται μιας και στον προσωπικό τους  βίο  έχουν και οι ίδιοι παρουσιάσει  παραβατικές συμπεριφορές.

Κάποιος από  αυτούς τους «τιμητές των θυμάτων», έχει  στο παρελθόν καταγγελθεί από την πρώην –με πολιτικό γάμο – σύζυγο του για άσκηση βίας και έχει μηνυθεί από εκείνη δύο φορές ,την μία φορά  στην Ελλάδα όταν με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από το ξύλο,   έφτασε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνακίου και την δεύτερη σε αστυνομικό τμήμα εμβληματικής Ευρωπαϊκής  πρωτεύουσας,  που έφτασε γεμάτη  αίματα.

Σε μία από τις μηνύσεις της, η πρώην σύζυγος τον κατηγορεί και για διγαμία αφού η διαβεβαίωση του ότι είχε χωρίσει από την προηγούμενο γάμο ήταν αναληθής.

Ο κύριος λοιπόν αυτός κόπτεται για τα θύματα κακοποίησης και διαφημίζει την αφεντιά  του ίσως γιατί θέλει να συνεχίζει να πλουτίζει για να επενδύει στα κρυμμένα έργα τέχνης στα πέντε σπίτια του από την Βόρεια Ελλάδα έως την Μύκονο και το Κολωνάκι!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook