Όπως είναι γνωστό οι δύο δημοσιογράφοι θα αναλάβουν πόστο στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή...

Οι Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρης Καψώχας, οι οποίοι είχαν καθημερινή πολιτική εκπομπή στην ΕΡΤ, αναλαμβάνουν ρόλο στην επικοινωνιακή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις από την τότε γαλάζια αξιωματική αντιπολίτευση…

«Ήταν στιγμές που νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού, τον Σέρτζιο Πανούτσιο, ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι», είχε πει μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καψώχας για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το 2018, στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», κάτι που προκάλεσε το εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια τηλεόραση.

Από τότε είχε γίνει πολλή κουβέντα και είχε χυθεί πολύ μελάνι…

Οι εκλογές έγιναν, η κυβέρνηση άλλαξε και η εκπομπή των δύο σταμάτησε. Λίγους μήνες μετά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας σε εκδήλωση του Tvxs είπε για την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Προτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά»…

Και βεβαίως οι δύο δημοσιογράφοι έγιναν έξαλλοι και απάντησαν μέσω social media.

Πολλοί τότε είχαν πει πως οι δύο τους ήταν …τα θύματα ανάμεσα στον πόλεμο 53+ και προεδρικών. Για την ακρίβεια 53+ και Παππά…

Οι πληροφορίες μας λένε πως το μέτωπο δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να σηκώσει άλλο το θέμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ένα, αν και μικρή σημασία έχει τώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν …διχασμένος για τα δύο πρόσωπα. Υπήρχαν στελέχη που έλεγαν κατά λέξη ότι «επιτέλους ακούγεται και κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση» και υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που έλεγαν ότι δεν τους έκανε και …τόσο καλό η συγκεκριμένη εκπομπή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook