Την απόσυρση, των αστυνομικών που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή, μετά από παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μετά από την παρέμβαση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις αστυνομικοί, ένα συνοδευτικό όχημα και μία μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ, παρείχαν φύλαξη στον παρουσιαστή, ενώ υπήρχε και επιτήρηση στο σπίτι του. Κύκλοι του παρουσιαστή διαρρέουν πως δέχεται τις απειλές για τις πολιτικές του θέσεις υπέρ της κυβέρνησης!

Άνθρωποι όμως της τηλεοπτικής αγοράς θεωρούν, ότι ο παρουσιαστής έχει μπει στο μάτι ανθρώπων που εμπλέκονται σε τηλεπωλήσεις, ενώ στις αρχές του έτους είχαν ανατινάξει και το αυτοκίνητο του έξω από το στούντιο του τηλεοπτικό σταθμού epsilon στα Μελίσσια και είχαν ρίξει και γκαζάκια στο σπίτι του. Οι ίδιες φήμες λένε, ότι πίσω από τις ενέργειες εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη βρίσκονται κακοποιά υποκοσμιακά στοιχεία που εμπλέκονται στην τηλεοπτική προβολή και τηλεπώληση αμφιλεγόμενων προϊόντων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook