Εικόνες απίστευτου και επικίνδυνου συνωστισμού σήμερα στα εμβολιαστικά κέντρα στο Μαρούσι και στο Περιστέρι.

Η πολύ καλή -έως σήμερα- εικόνα στα εμβολιαστικά κέντρα ανά την χώρα, χάλασε τόσο στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου όσο και στο MEGA εμβολιαστικό κέντρο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στο Μαρούσι.

Ουρές, συνωστισμός, ασυννενοησία και πλήρης αταξία ιδιαίτερα σήμερα το απόγευμα στο μεγάλο  εμβολιαστικό κέντρο δίπλα στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας.

Ουρές στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Περιστέρι σήμερα το μεσημέρι, που γίνεται το εμβόλιο της AstraZeneca, ενθουσιασμός μεν αλλά ….”Ελληνικό μεγαλείο” στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Μαρούσι, που γίνονται τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna.

Ï

Το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σύστημα με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση τουλάχιστον μιας ώρα στη σειρά των εμβολιασμών.

Όσο περνούσε η ώρα εκατοντάδες πολίτες που είχαν κλείσει ραντεβού στο Περιστέρι σχημάτιζαν μεγάλες ουρές.

Σημαντικά όμως ήταν τα προβλήματα κατά την προσέλευση του κόσμου στο Μαρούσι ιδιαίτερα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες .

Πιθανότατα οι ιθύνοντες φόρτωσαν σήμερα το σύστημα με περισσότερα ραντεβού από αυτά που σηκώνει.

Απαράδεκτος συνωστισμός στην πύλη εισόδου με καταστρατήγηση κάθε έννοιας τήρησης αποστάσεων.

Οι σεκιουριτάδες, ελάχιστοι, δεν μπορούσαν να τηρήσουν την τάξη και τις αποστάσεις.

«Η κατάσταση θυμίζει γήπεδο, έμεινα μέσα στο σπίτι μου κλεισμένος ένα μήνα,  για να κολλήσω covid σήμερα εδώ στην ουρά του εμβολιαστικού από  τον συνωστισμό”; αναρωτήθηκε αναγνώστης του bigpost .gr που τηλεφώνησε αγανακτισμένος σε συντάκτη μας.

“Πριν ένα μήνα έφερα τους γονείς μου και όλα ήταν στην εντέλεια, σήμερα γίνετε χαμός” ανέφερε χαρακτηριστικά γνωστός αθλητής που στριμώχθηκε από  το πλήθος στις 5:30 μμ σήμερα το απόγευμα

Ακόμα και μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο οι ευγενικοί και εξυπηρετικοί εργαζόμενοι είχαν χάσει σήμερα την μπάλα.

Ο κόσμος εκνευρισμένος δεν υπάκουε ούτε στην προτροπή να καθίσουν σε καρέκλες πριν την συμπλήρωση του σχετικού εντύπου προ του εμβολιασμού.

Ακόμα και στρατιωτικοί υγειονομικοί -επιστρατευμένοι στο καθήκον- προσπαθούσαν και αυτοί μάταια να επιβάλλουν την τάξη. Και φυσικά τα ωράρια εμβολιασμού έπεσαν έξω λόγω της …κοσμοσυρροής.

Υπεύθυνοι για το σημερινό αλαλούμ  στο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της χώρας είναι σίγουρα σε μεγάλο βαθμό και οι πολίτες οι οποίοι δεν επέδειξαν καμία υπευθυνότητα και χάλασαν την εικόνα που με τόσο κόπο χτίζει εδώ και μήνες η πολιτεία. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπήρξε κάποια εκτεταμένης μορφής διάδοση του ιού από την απαράδεκτη σημερινή ‘’σαρδελοποίηση».

Ορίστε και οι αποδείξεις από τα βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του bigpost , από το εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι.

Και οι 8 αίθουσες εμβολιασμού γεμάτες στις 6:26μμ . Στην αναμονή ο 60χρονος αναγνώστης μας που είχε ραντεβού στις 5:48 σήμερα !!

Ακόμα και στις κυλιόμενες σκάλες ουδεμία προσωπική ευθύνη

IMG_4885

Σώμα με σώμα κάθε ηλικίας πολίτες μέσα στο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ σήμερα το απόγευμα

IMG_4884

Ο ένας κολλητά στον άλλον ακόμα και μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο.
Έξω, στην πύλη εισόδου πλήρης ΄΄σαρδελοποίηση ”

IMG_4883

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook