Εμβολιασμένοι μαθαίνουμε ότι ήταν οι περισσότεροι από τους 100 και πλέον καλεσμένους στο προχθεσινό ρομαντικό δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ μεγαλοεπιχειρηματίας Θόδωρος Φέσσας για τα γενέθλια της συζύγου του Ελίνας σε πασίγνωστο ακριβό εστιατόριο εντός παραδοσιακού ξενοδοχείου της Κηφισιάς.

Μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και παράγοντες του δημοσίου βίου μετά των κυριών τους, έκαναν την πρώτη τους επίσημη έξοδο μετά από 15 μήνες ‘κλεισούρας’’ δίχως ‘’γκαλά ‘’ και δεξιώσεις!

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ έδειχνε φρεσκότερος από ποτέ και δύσκολα μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι το αφεντικό του γιγάντιου ομίλου QUEST διανύει φέτος το 70ό έτος της ηλικίας του!!.

Μία από τις δεκάδες θυγατρικές του ομίλου του, η ACS courier έγινε στόχος συκοφαντικών δημοσιευμάτων στην αρχή της πανδημίας όταν η ξαφνική υπερβολική ζήτηση ταχυμετοφορικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και παγκοσμίως (λόγω έκρηξης του ηλεκτρονικού εμπορίου) λογικό ήταν να έχει παρουσιάσει δυσλειτουργίες.

Ο πολυσχιδής όμιλος του Θ.Φέσσα που απλώνεται σε εκατοντάδες προιόντα και υπηρεσίες, παρουσίασε αύξηση τζίρου άνω του 20% μέσα στην πανδημία ξεπερνώντας τα 721 εκατομμύρια ευρώ ενώ και τα καθαρά κέρδη απογειώθηκαν στο +97%!

Η μετοχή βρίσκεται σε ιστορικά υψηλά κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα και την πρώτη σύζυγο του Εφη Κουτσουρέλη η οποία παραμένει μεγαλομέτοχος του ομίλου και θα απολαμβάνει τα υψηλά μερίσματα από το εκπληκτικό μπαλκόνι της στην Βούλα, ενός εκ των ωραιότερων ρετιρέ του Σαρωνικού.

Η δεύτερη πάντως σύζυγος του Θ.Φέσσα, Μαρία Τσελέντη , συνιδιοκτήτρια τράπεζας στην Σιγκαπούρη (η οποία βρέθηκε και σε λίστες τρομοκρατών προ 7 ετών) επισκέπτεται συνεχώς την Αθήνα διαμένοντας σχεδόν μόνιμα σε ξενοδοχείο και δεν κάνει βήμα δίχως τον σωματοφύλακα της. Η πανδημία, ώθησε πάντως την ξανθιά τραπεζίτισα να αλλάξει ξενοδοχείο κάτι που την ανάγκασε να αλλάξει και τις καθημερινές της συνήθειες ,αφού το νέο ξενοδοχείο δεν παρείχε υπηρεσίες γυμναστηρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook