Ακίνητα, σφαίρες και πετρέλαια στον δρόμο της Δικαιοσύνης

Μια πρωτόγνωρη υπόθεση που διαδραματίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τον δρόμο και της ποινικής Δικαιοσύνης.
Κατηγορούμενοι οι της κρατικής εταιρείας, αλλά οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί της …ημικρατικής ωφελημένης εταιρείας!
Βέβαια, ο βασικός ηθικός αυτουργός και διαπραγματευτής του deal είναι …αφανής στο κόλπο grosso, παρότι τότε δεν είχε χάσει ακόμα τα 55 παραπανίσια κιλά του.
Το παράδοξο είναι ότι τα 20 και πλέον εκατομμύρια που ζημιώθηκε η κρατική εταιρεία τα ωφελήθηκε η ….ημικρατική εταιρεία η οποία όμως δεν είναι …ιδιαίτερα ημικρατική, ειδικά τώρα τελευταία !!!
Ολες οι Ειδήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
- Έφη Αχτσιόγλου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού της – Φωτογραφίες
- Παύλος Ντε Γκρές – Μαρί Σαντάλ: Γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου – Φωτογραφίες
- Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνω προσπάθεια εδώ και 10 μήνες – Γυμναστική , διατροφή και μια ένεση με ιατρική παρακολούθηση – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον 2,5 ετών γιο της – Δείτε τι κάνει!
- Wimbledon: Πρώτη major νικη μετά από 12 μήνες για τη Μαρία Σάκκαρη
- Ο όμιλος Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών
- «Πολύ άγρια ήταν η επίθεση», λέει ο γιατρός για τον 37χρονο που μαχαίρωσε μητέρα, αδελφή και θείο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook