Το ΣΔΟΕ σε Αττική και Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει ελέγχους σε εταιρίες και επιχειρηματίες για τις επενδυτικές τιμολογήσεις.

Τον ύπνο τους έχουν χάσει εδώ και μερικούς μήνες αρκετοί επιχειρηματίες που έχουν «φουσκώσει» τα βιβλία των εταιρειών τους με ανύπαρκτες ή «καπελωμένες» επενδυτικές τιμολογήσεις .

Με τον τρόπο αυτό αύξησαν το ποσοστό της κρατικής ενίσχυσης σε κάθε είδους projects : ξενοδοχειακά ,ενεργειακά, βιομηχανικά κτλ.

Οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ Αττικής και Θεσσαλoνίκης έχουν εξαπολύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, υπό εισαγγελική εποπτεία και φαίνεται πως τελικά θα είναι λίγοι οι «κατεργαραίοι» που θα ξεφύγουν από την φάκα των ράμπο των δύο ΣΔΟΕ.

Στην χώρα που μέρος των εκατομμυρίων ευρώ κρατικών και κοινοτικών ενισχύσεων έγιναν κότερα και εξοχικά -από την δεκαετία του ’80 και μετά- είναι πολύ σημαντικό που επιτέλους ,έστω με μεγάλη καθυστέρηση επιχειρείται έλεγχος στις μεγάλες «αρπακτές».

Βέβαια για να μην νομίζουμε ότι ξαφνικά γίναμε Νορβηγία, υποθέτουμε πως πολλά τηλέφωνα πρωτοκλασσάτων νυν ( και ιδιαίτερα τέως ) υπουργών πέφτουν για την «προστασία» φίλων τους που έχουν μπεί στο μικροσκόπιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook