ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ...

Νέα υπόθεση πυραμίδας ετοιμάζεται να σκάσει στην Ελληνική «πιάτσα», αυτή τη φορά όμως ο «δράκος» του παραμυθιού δεν θα έφερνε τις αποδόσεις από χρηματιστήρια και αποδόσεις υψηλών κερδών από μετοχές, αλλά από «πετρέλαια»!

Την ίδια ώρα που στις Ελληνικές φυλακές βρίσκονται δύο φιντάνια που έφαγαν αρκετές δεκάδες εκατομμύρια από επενδυτές που «ξύνονταν στην γκλίτσα του τσοπάνη» για εύκολο χρήμα και ρισκαδόρικες αποδόσεις, οι αετονύχηδες έστηναν νέο κόλπο με δήθεν υπεραποδόσεις πάνω από 15% τα οποία …προέρχονταν από κέρδη από αγορές-πωλήσεις προϊόντων πετρελαίου.

Εδω και 2-3 εβδομάδες όμως άρχισαν οι …στάσεις πληρωμών και σύντομα προβλέπονται σκηνές απείρου κάλους στην έδρα του ριχτάδικου στα νότια προάστια της Αθήνας.

Δύο επενδυτές που «επένδυσαν» πάνω από 100.000 ευρώ ανέφεραν σε συνεργάτη του bigpost.gr πως υπολογίζουν το σύνολο των «επενδεδυμένων χρημάτων» σε 150.000.000 ευρώ. Επώνυμος δε Βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας που κλαίει πάνω από 150.000 ευρώ, έχει ανέβει στα κάγκελα και ετοιμάζεται να καταγγείλει στο ΣΔΟΕ την απίστευτη αλλά όχι πρωτόγνωρη ιστορία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook