Κουραστήκαμε τόσα χρόνια αλλά κυρίως τα χρόνια του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ να βλέπουμε εθνικούς εργολάβους και μεγαλοκαρχαρίες να κατατρώγουν τα Ευρωπαικά και εθνικά κονδύλια, να αναλαμβάνουν καπελωμένα έργα χρηματοδοτούμενα από πολύπαθες Ελληνικές τράπεζες, να κατασπαράζουν επιδοτήσεις και να αρμέγουν την αγελάδα, η οποία και τελικά ....ψόφησε μετά το 2009!

Κατασκευαστικές, φαρμακευτικές & εταιρείες οπλικών συστημάτων, εταιρείες τηλεπικοινωνιών και software, εταιρείες εκπαιδευτικής “κατάρτισης”, μεγαλοδιαφημιστές και κάθε λογής “σύμβουλοι” καθώς και ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες που μας κατασπάραξαν – από τη Γερμανίδα μητέρα κάθε σκανδάλου έως τις εξορύξεις χρυσού που λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο δίνοντας μας “καθρεφτάκια”-, όλοι τους γνωστοί και μη εξαιρετέοι στην πιάτσα, αφαίμαζαν δισεκατομμύρια ευρώ για δεκαετίες.

Αφελέστατα θεωρούσαμε πως μετά τα καταστροφικά για την χώρα μνημόνια κάτι θα άλλαζε. Φαίνεται όμως πως στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας οι νταβατζήδες και οι πειρατές δεν θα τελειώσουν ποτέ. Τα έργα στο υπουργείο υποδομών συνεχίζουν να δίνονται με “νέους μαθηματικούς τύπους”, οι αναθέσεις και οι επιδοτήσεις διά της πλαγίας οδού καλά κρατούν, ενώ το μεγάλο πάρτυ που στήνεται είναι στα σκουπίδια.

Τα νέα τζάκια και οι νέοι εθνικοί εργολάβοι είναι πιο αδηφάγα από ποτέ. Το μείζον πρόβλημα όμως είναι, ότι για να συνεχίζουν να υπάρχουν νταβατζήδες από την μία πλευρά, συνεχίζουν να υπάρχουν και οι ….εκδιδόμενες από την άλλη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook