Γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε γυαλιά ηλίου στο ταμπλό του αυτοκινήτου

Οδηγός άφησε τα γυαλιά ηλίου στο ταμπλό του αυτοκινήτου και όταν γύρισε τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη… Η προειδοποίηση της Πυροσβεστικής.

Viral έχει γίνει φωτογραφία που δείχνει γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε τα γυαλιά ηλίου στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου καθώς μπορεί προκαλέσουν φωτιά.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Βρετανία και στην φωτογραφία φαίνεται τι μπορεί να συμβεί, αν κάποιος αφήσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στην καμπίνα του αυτοκινήτου, τις μέρες με πολύ ζέστη.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα αυτοκίνητο στο Νότιγχαμσαιρ όπου προκλήθηκε πυρκαγιά από… τα γυαλιά.

Η προειδοποίηση της πυροσβεστικής για τα γυαλιά στον ήλιο
Η Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε στον τόπο της πυρκαγιάς και κατόπιν εξέδωσε προειδοποίηση προς τους οδηγούς να μην αφήνουν αντικείμενα στο αυτοκίνητό που μπορούν να τραβήξουν τις ακτίνες του ήλιου.

«Ο ήλιος είναι δυνατός, προσέξτε γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Νωρίτερα παρευρεθήκαμε σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από γυαλιά ηλίου που είχαν αφεθεί στο ταμπλό. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα αντικείμενα που αντανακλούν στον ήλιο, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως», προειδοποίησε η Πυροσβεστική.

Οι σοκαρισμένοι οδηγοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησαν την υπηρεσία για την προειδοποίησή της, καθώς δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι τα γυαλιά αποτελούσαν τόσο μεγάλο κίνδυνο.

Πηγή: ant1news.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook