Η Kngloo θα ξεκινήσει αρχικά να διευρύνει τις δραστηριότητές της εντός Ισπανίας με τη δημιουργία 50 σημείων πώλησης πριν επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Μια νέα εταιρεία αυτοκινήτων στην Ευρώπη είναι γεγονός, η οποία έχει σαν στόχο να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις των κινέζικων αυτοκινήτων στη Γηραιά Ήπειρο.

Η Kngloo είναι η νέα εταιρεία αυτοκινήτου στην Ευρώπη, η οποία ιδρύθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες και έχει την έδρα της στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη.

Η ευρωπαϊκή εταιρεία αποτελεί κοινοπραξία της Nupower Inversion με το κινέζικο εμπορικό επιμελητήριο Wenzhou, το οποίο συμπλήρωσε πρόσφατα επτά χρόνια παρουσίας στην Ισπανία.

Σκοπός της Kngloo είναι να αξιοποιήσει το δίκτυο διανομής που έχει στην Ισπανία και την Ευρώπη η Nupower Inversion και να προωθήσει, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Ganzhou, την παγκόσμια ανάπτυξη κινέζικων εταιρειών που έχουν ως έδρα τους την εν λόγω κινέζικη πόλη

Παράλληλα, στο πλάνο της Nupower Inversion είναι να μετατραπεί η Βαρκελώνη σε ένα στρατηγικό σημείο για την Kngloo από όπου θα πραγματοποιούνται εξαγωγές αυτοκινήτων ώστε οι κινέζικες εταιρείες που εκπροσωπεί να ενσωματωθούν ταχύτερα στις ευρωπαϊκές αγορές.

Για να πετύχει τους σκοπούς της η Kngloo θα συνεργαστεί με μια σειρά από Κινέζους κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Besturn, Chengshi, Hongai, Hongri, Huazhi, Hongqi, Leapmotor, Runhorse, Skywell, Weltmeister, VIAUTO και Yudo.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι τώρα είναι αν τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα των διαφορετικών Κινέζων κατασκευαστών θα είναι διαθέσιμα στο ευρωπαϊκό κοινό υπό το σήμα της Kngloo ή αν θα φέρουν το σήμα της εταιρείας που τα κατασκευάζει.

Αναμφίβολα με τόσους ασιάτες κατασκευαστές υπό μία σκέπη, η ευρύτητα της διαθέσιμης γκάμας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και δείχνει να απευθύνεται σε κάθε βαλάντιο.

Για παράδειγμα, ανάμεσα στις επιλογές του κοινού βρίσκεται το Yudo K3, ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης με μήκος στα 4.035 χλστ. και πλάτος και ύψιεος 1.736 και 1.625 χλστ. αντίστοιχα. Το βάρους 1.300 κιλών Yudo K3 φέρει ηλεκτρικό μοτέρ 95 ίππων και συστοιχία μπαταριών λίθιου φωσφορικού άλατος σιδήρου με ενεργειακή χωρητικότητα 41,4 kWh.

Το Hongqi βρίσκεται στην άλλη άκρη του φάσματος βρίσκεται το μήκους 5.209 χλστ. SUV της Hongqi, το οποίο φέρει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες συνολικής απόδοσης 435 ίππων και αυτονομία που φτάνει στα 460 χλμ. κατά το παλιότερο και λιγότερο ακριβές πρότυπο NEDC.

Ένα σκαλί πιο κάτω βρίσκεται το Weltmeister (παγκόσμιος πρωταθλητής στα γερμανικά) E.5, ένα coupe cedan με μήκος που φτάνει στα 4.718 χλστ., χώρο αποσκευών στα 425 λίτρα και ηλεκτρικό μοτέρ 163 ίππων, ενώ υπάρχει και αντίστοιχου μήκους SUV. Στην γκάμα της Kngloo περιλαμβάνονται και άλλα αυτοκίνητα μικρότερων διαστάσεων ακόμη και microcars, με το Huazhi Oh My Car των 32 ίππων και 3.444 χλστ.


Η Kngloo θα ξεκινήσει αρχικά να διευρύνει τις δραστηριότητές της εντός Ισπανία με τη δημιουργία 50 σημείων πώλησης πριν επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ: carandmotor.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook