Ήδη οι πωλήσεις πολυτελών οχημάτων το 2023 έχουν ξεπεράσει τις αντίστοιχες του 2022 σε πολλές μάρκες υπεραυτοκινήτων, αλλά και στο σύνολο.

Τιμές αλλά και επιδόσεις που «ζαλίζουν» με τα supercars, που αν και μεταχειρισμένα, δεν χάνουν την λάμψη τους και πηγαίνουν για ρεκόρ πωλήσεων στην ελληνική αγορά το 2023.

Ήδη οι πωλήσεις εξωτικών οχημάτων το 2023 έχουν ξεπεράσει τις αντίστοιχες του 2023 σε πολλές μάρκες υπεραυτοκινήτων, αλλά και στο σύνολο.

Και αυτές οι πωλήσεις έρχονται σε μία περίοδο κρίσης, που πάντως δεν φαίνεται να ακουμπά όσους έχουν την δυνατότητα να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να κάνουν το κέφι τους και να πληρώσουν.

Αντίστοιχα πανάκριβο είναι και το service, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LiveNews στο MEGA. Οι τιμές που θα πληρώσει κανείς είναι στο καλό σενάριο οι εξής:

-Porsche: 1.000€
-Ferrari: 1.500€ – 5.000€
-Maserati: 1.600€
Φυσικά, αυτές οι τιμές είναι απολύτως ενδεικτικές. Εάν ο οδηγός ανήκει στην κατηγορία αυτών που πιέζουν όσο δεν πάιρνει το αυτοκίνητο τότε θα πρέπει να περιμένει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ και κάποια μοντέλα έτσι και αλλιώς είναι πιο ακριβά από άλλα.

Η εξίσου ακριβή Bugatti Chiron φέρεται να κοστίζει περίπου 500.000 δολάρια για συντήρηση κάθε τέσσερα χρόνια και το διαδίκτυο βρίθει από ιστορίες.

Την ίδια ώρα, όπως δείχνουν οι τιμές των μεταχειρισμένων υποεραυτοκινήτων, ένα καλά συντηρημένο αυτοκίνητο όχι μόνο θα δώσει απολαύσεις στον οδηγό του, αλλά θα κρατήσει και καλή μεταπωλητική αξία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook