Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: για 4η χρονιά Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024»
Το «Ράλλυ των Θεών», είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παρείχε πλήρη ιατρική υποστήριξη, διαθέτοντας 16 πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα, επανδρωμένα με 32 διασώστες και 9 γιατρούς.
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιάήταν ο «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, του δέκατου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, που διεξήχθη από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, με την πανηγυρική εκκίνηση να λαμβάνει χώρα μπροστά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Το περίπτερο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο ServicePark της Λαμίας.
Το «Ράλλυ των Θεών», είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παρείχε πλήρη ιατρική υποστήριξη, διαθέτοντας 16 πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα, επανδρωμένα με 32 διασώστες και 9 γιατρούς.

Το ασθενοφόρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.
Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, προέβλεπε την πλήρη ιατρική κάλυψη, διακομιδές και παροχή πρώτων βοηθειών, σε επείγοντα περιστατικά που ενδέχεται να προκύψουν, για όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση, καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα καλύπτοντας έτσι τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Σε ετοιμότητα το ασθενοφόρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στα 40 χρόνια λειτουργίας του, διαθέτει τις πλέον απαιτητικές διεθνείς πιστοποιήσεις τεχνογνωσίας και την μεγαλύτερη εμπειρία στην κάλυψη κορυφαίων διεθνών αθλητικών, πολιτιστικών, συνεδριακών και λοιπών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.
Με αφορμή την ανάληψη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ως ο «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μοναδικός Ελληνικός Όμιλος υγείας της χώρας μας, συμμετείχε ενεργά για μια ακόμη χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της παγκόσμιας διοργάνωσης, η οποία προβάλει τη χώρα μας διεθνώς».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Οι αμαρτίες μου είναι η σωτηρία μου»: Η Μαντόνα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ελλάδα
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Διακοπές στα Κουφονήσια – Το βιβλίο που επέλεξε – Φωτογραφίες
- Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο ΣΚΑΪ
- Οι διάλογοι του κυκλώματος ναρκωτικών με τον ψυχολόγο: «Ο γιατρός μου έχει δώσει το γνήσιο, το original» – «Φέρε ένα καλό, το άλλο ήταν πικρό» έλεγε η τραγουδίστρια (βίντεο)
- Μαρία Κορινθίου : Οι διακοπές της στη Μάνη με τον σύντροφο της και οι βόλτες με το σκάφος – Φωτογραφίες
- Βέροια: Πνιγμός η αιτία θανάτου της 18χρονης που έπεσε στους καταρράκτες Δερματά – «Βουτήξαμε πολλές φορές αλλά το νερό ήταν θολό», λέει κάτοικος της περιοχής (βίντεο)
- Στο νοσοκομείο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Όταν δεν σε κρατάνε τα πόδια σου”
- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή στην Κεφαλονιά που διώκεται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook