Ο David Beckham, είδωλο του ποδοσφαίρου , επιτυχημένος επιχειρηματίας και στιλάτος, είναι ο τέλειος συνδυασμός για να διαφημίσει τη δύναμη μίας Maserati Levante Trofeo.

Η Maserati ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή David Beckham δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο οδηγεί την κορυφαία Maserati Levante Trofeo.

Το SUV της Maserati έχει στην έκδοση Trofeo δύναμη 580 ίππων από V8 κινητήρα, κάνει το 0-100 σε 4,1” έχει τελική ταχύτητα 302 χλμ./ώρα και τετρακίνηση.

Και ο Beckham βάζει φωτιά στα … λάστιχα.

Ο Paolo Tubito, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Maserati, σχολίασε: « Το Brand προχωρά μπροστά, εγκαινίασε μια νέα εποχή. Η Maserati έχει ως στόχο να αμφισβητήσει το status quo, με πάθος και μοναδικότητα από το σχεδιασμό. Η συνεργασία με τον David είναι η ενσάρκωση όλων αυτών των αξιών».

Ο David Beckham από την πλευρά του είπε: «Είναι μια συναρπαστική στιγμή για να ξεκινήσω αυτήν τη συνεργασία με τη Maserati. μια εμβληματική ιταλική μάρκα που μοιράζεται την εκτίμησή μου για την καλύτερη καινοτομία και σχεδιασμό. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη μάρκα σε μια τόσο σημαντική στιγμή στην ιστορία τους και να συνεχίσω την ανάπτυξή τους σε παγκόσμια κλίμακα».

Στο διαφημιστικό σποτ διάρκειας ενός λεπτού, ο Beckham φαίνεται να ακούει το πρόγραμμα της ημέρας από τον ψηφιακό βοηθό του ενώ παράλληλα κάνει donuts μέσα στη Levante Trofeo που φορά Twin Turbo V8 κινητήρα 3,8 λίτρων με 590 PS. Λέγεται μάλιστα πως ο Βρετανός έκανε μόνος του τα stunts υπό την καθοδήγηση ειδικών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook