Ο ιδιοκτήτης αυτού του πολύ ιδιαίτερου Nissan 350Z είναι φανατικός των ταινιών «Star Wars».

Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ κυκλοφορούν μερικά πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητα, όπως είναι αυτό το –κάποτε κανονικό- Nissan 350Z που έχει μετατραπεί από τον ιδιοκτήτη του σε κάτι σαν διαστημόπλοιο που παραπέμπει στην επιτυχημένη και διαχρονική σειρά κινηματογραφικών ταινιών «Star Wars».

Ο Shawn Crosby, είναι ιδιοκτήτης αυτού του πολύ ιδιαίτερου Nissan 350Z και όπως φαίνεται, είναι φανατικός των ταινιών «Star Wars».

Η δημιουργία του Crosby έγινε viral στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια, καθώς το χαρακτηριστικό του είναι πως παρά τις ακραίες «επεμβάσεις» του ιδιοκτήτη του, το αυτοκίνητο παραμένει λειτουργικό και κυκλοφορεί κανονικά στους δρόμους της Καλιφόρνιας εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης του, είναι «πειραγμένος» με τη συγκεκριμένη σειρά ταινιών και σε μια συνέντευξη που είχε δώσει –με αφορμή το αυτοκίνητό του- το 2015, είχε αναφέρει πως ντύνεται συχνά ως Obi-Wan Kenobi από τo cast της ταινίας και κάνει εμφανίσεις σε παιδικά νοσοκομεία σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, γεγονός από το οποίο του έχει προκύψει και το ψευδώνυμο «Obi-Shawn» (που το έχει χρησιμοποιήσει και στην πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου).

Ο Crosby είχε ένα Honda CRX δεύτερης γενιάς (Del Sol για τις ΗΠΑ) με θέμα το Star Wars αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ότι χρειαζόταν κάτι λίγο πιο σύγχρονο και έτσι αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Nissan 350Z Roadster με περίπου 100.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ του. Από τότε, του έχει προσθέσει άλλα τόσα χιλιόμετρα σε διαδρομές που όπως φαίνεται απολαμβάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου. Οι επεμβάσεις στην εμφάνιση του 350Z είναι εκτός της βαφής που παραπέμπει σε όχημα από την ταινία, ένα ομοίωμα του R2D2, του διάσημου ρομπότ συμπρωταγωνιστή και κάποιων “προωθητήρων”. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα μέρη του έχουν κατασκευαστεί από φθηνά, ανακυκλωμένα υλικά με το τελικό αποτέλεσμα να είναι οπτικά εντυπωσιακό.

Πηγή: newsauto.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook