Ο οδηγός αγώνων Γεράσιμος Φιλιππάτος, 34 χρόνων, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο δυστύχημα.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του οδηγού αγώνων Dragster Γεράσιμου Φιλιππάτου ο οποίος συμμετείχε στον συγκεκριμένο θεσμό με ένα από τα γρηγορότερα Nissan GT-R στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο αγαπητός οδηγός αγώνων τραυματίστηκε θανάσιμα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Dragster στο Αγρίνιο και κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Οδηγούσε ένα από τα πιο γρήγορα Nissan GT-R στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σύμφωνα με παρευρισκομένους, ο αθλητής ξεκίνησε την προσπάθεια χρονομέτρησης με το αγωνιστικό του όχημα πολύ καλά, ωστόσο στα 300 περίπου μέτρα το όχημα του (εκείνη την ώρα στο κοντέρ είχε σχεδόν 270χλμ./ώρα) άρχισε να χάνει την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς σε κλάσματα του δευτερολέπτου το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και μετά από αρκετές τούμπες, σταμάτησε η ξέφρενη πορεία του.

Ο αθλητής και παρά το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

www.newsauto.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook