Nissan ARIYA: Ξεκίνησαν οι πρώτες οδηγικές δοκιμές στην Ιαπωνία

Το εν λόγω όχημα είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό crossover της Nissan που αναπτύχθηκε σε μια νέα πλατφόρμα EV.
Τα πρώτα δοκιμαστικά χιλιόμετρα στους δρόμους του Atsugi στην Ιαπωνία πραγματοποίησε το ARIYA, το οποίο είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό crossover της Nissan που αναπτύχθηκε σε μια νέα πλατφόρμα EV.
Προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση, ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, καθώς και ένα εσωτερικό που δημιουργεί πολυτελή ατμόσφαιρα. Οι αυτόνομες δυνατότητες οδήγησης αυξάνουν την φιλικότητα για τον οδηγό και τους επιβάτες, ενώ η αυξημένη αυτονομία αγγίζει ακόμη και τα 500 χιλιόμετρα.
Όλα τα τετρακίνητα μοντέλα του ARIYA, με τον δίδυμο ηλεκτρικό κινητήρα θα διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία τετρακίνησης e-4ORCE η οποία ως στόχο έχει την αύξηση της εμπιστοσύνης του οδηγού, χωρίς αυτός να χρειάζεται να αλλάξει στυλ οδήγησης.
Στην Ευρώπη θα υπάρχουν 5 εκδόσεις και σίγουρα θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ηλεκτροκίνησης.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook