Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Άη Γιάννη Ευηνοχωρίου, με μια 42χρονη γυναίκα οδηγό να χάνει τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες του αγροτικού οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Το ΙΧ που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, είχε κατεύθυνση προς Μεσολόγγι ενώ το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας, το ένα από τα οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και πυροσβεστικό όχημα προκειμένου να απεγκλωβίσει τους τραυματίες. Η οδηγός του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρή, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν.

Η 42χρονη ήταν κάτοικος Μεσολογγίου και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι δυο τραυματισμένοι άνδρες είναι από το Αγρίνιο.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Μεσολογγίου.

Το βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook