Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Άνοιξε το myCar

Oι ιδιοκτήτες οχημάτων που τα έχουν θέσει σε ακινησία, μπορούν μέσω της πλατφόρμας myCar να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας με το μήνα
Σε λειτουργία έχει τεθεί η δυνατότητα καταβολής των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα για όσους έχουν προχωρήσει σε άρση ακινησίας των οχημάτων, που φέτος υπολογίζονται στα 130.000.
Οι δηλώσεις της άρσης ακινησίας και η πληρωμή των αναλογικών τελών θα γίνεται μέσω της υπηρεσίας myCar της ΑΑΔΕ, για εκείνους που έχουν κάνει ηλεκτρονικά τη δήλωση ακινησίας.
Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφορά στο ότι η πληρωμή αφορά μόνο τους μήνες που θα τεθεί σε κυκλοφορία το όχημα, χωρίς το «πέναλτι» που προβλεπόταν.
Με τους κωδικούς TAXISnet, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπαίνουν στην πλατφόρμα θα επιλέγουν το όχημα που είναι σε ψηφιακή ακινησία και θα πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για τους μήνες που θέλουν. Στη συνέχεια θα γίνεται online έλεγχος εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο και στο τέλος θα υποβάλλεται το αίτημα για άρση της ακινησίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου
- Γιώργος Λιανός: Εκδρομή στη φύση με την οικογένεια του – Φωτογραφίες
- Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που ήταν παρών στη δολοφονία για να αναγνωρίσει τον δράστη (βίντεο))
- ΕΡΤnews: «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Οι Έλληνες του Γκέρλιτς» – Πέμπτη 16.10.2025
- ACTION 24: Ο Γρηγόρης Βαλτινός απόψε στο «Καλύτερα Αργά»
- «Η Ελλάδα ψηφίζει»: Επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμα πιο διαδραστικό – Πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 21.00 (Τρέϊλερ)
- OPEN – «ΩΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ»: Το πιο ανέμελο και φωτεινό διάλειμμα της ημέρας! Πρεμιέρα, Δευτέρα 20 Οκτωβρίου
- Ρία Ελληνίδου: “Αφήνω ανοιχτή την κουρτίνα για τους γείτονες, να πάρουν λίγο μάτι” (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook