Η αυτοκτονία του 84χρονου στην Ανθούσα προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα.

Η αυτοκτονία του 84χρονου στην Ανθούσα προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Η φωτιά στην Πεντέλη μαίνεται και η γυναίκα του αυτόχειρα ξεσπά για τα όσα έγιναν, μέσα σε λίγες ώρες…

Η αυτοκτονία του ηλικιωμένου μόλις είδε τη φωτιά να μπαίνει στο σπίτι του, έχει προκαλέσει συγκίνηση και θλίψη. Η σύζυγός του, έμαθε τα τραγικά νέα και έσπευσε το πρωί στο σπίτι που ο άντρας της, έδωσε τέλος στη ζωή του. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 πάλευε μόνος και δεν ήρθε ποτέ βοήθεια από την Πυροσβεστική.

Όλη τη νύχτα έμεινε εκεί προσπαθώντας μόνος του να κρατήσει τις φλόγες μακριά από το σπίτι του. Ένα σπίτι που είχε ακόμη ζημιές από την τελευταία φωτιά και ο 84χρονος προσπαθούσε να φτιάξει. «Δεν εμφανίστηκε κανένα πυροσβεστικό όχημα για να σβήσει τη φωτιά, κανένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του.

Ο αυτόχειρας, πρώην καπετάνιος είχε εγκαταλείψει, μαζί με τη σύζυγό του, το σπίτι όταν έγιναν οι σχετικές εκκλήσεις από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Αργότερα, ωστόσο, άφησε πίσω τη γυναίκα του και επέστρεψε στην κατοικία του, αισθανόμενος τύψεις που δεν έκανε τίποτα για να την προστατεύσει.

Τότε και αφού είδε τις φλόγες να έχουν μπει στο πάνω μέρος του σπιτιού, το οποίο είχε χτίσει από την εποχή που εργαζόταν, αποφάσισε να πάρει το κυνηγετικό του όπλο και να δώσει τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας να δει τους κόπους του να καταστρέφονται για άλλη μια φορά, καθώς το σπίτι είχε καεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν.

Μέχρι τις 05:00 το πρωί ο αυτόχειρας μαζί με γείτονές του προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του, αλλά μάταια. Όταν είδε την περιουσία του να παραδίδεται και πάλι στις φλόγες πήρε το περίστροφό του και έβαλε τέλος στη ζωή του στην αυλή του σπιτιού του.

Η αστυνομία μέσω του Κέντρου Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκε στις 07:10 το πρωί της Τετάρτης (20.07.2022) για πυροβολισμό σε σπίτι. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό και ένα περίστροφο δίπλα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην αυλή του σπιτιού.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook