Σήμερα η κηδεία της 26χρονης αστυνομικού που κατέρρευσε σε περιπολία και «έσβησε» παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Ασκληπιείο της Βούλας,

Σε λίγες ώρες στη Ναύπακτο, το τελευταίο αντίο στην 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της από το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης-Υμηττού όπου υπηρετούσε.

Απαρηγόρητος ο συνάδελφος της, με τον οποίο η 26χρονη είχε βγει για μια συνηθισμένη περιπολία τα ξημερώματα της Τετάρτης σε περιοχές του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, μέχρι την στιγμή που άρχισε να μην νιώθει καλά.

Η νεαρή αστυνομικός παραπονέθηκε πως κάτι δεν πάει καλά μέχρι την κατάρρευση της μέσα στο περιπολικό, και ο αστυνομικός κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την βοηθήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αμέσως ειδοποίησε τους ανωτέρους του στο αστυνομικό τμήμα, όπου έλαβε την εντολή να την μεταφέρει το γρηγορότερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο αστυνομικός μετέφερε μέσα σε λίγα λεπτά την 26χρονη στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί την παρέλαβαν χωρίς σφυγμό, καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο περιπολικό.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή η 26χρονη δεν τα κατάφερε.
Την είδηση του άδικου χαμού της έκανε γνωστή το npress.gr και ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας ο οποίος αποχαιρέτησε την 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή. Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια. Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ», έγραψε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook