Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος με θύμα μια 84χρονη γυναίκα στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Δράστης του εγκλήματος ο 59χρονος γιός της γυναίκας που έμεναν μαζί στην μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη και ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του γιατί του ζήτησε …ένα ποτήρι νερό και εκνευρίστηκε.

Την 84χρονη βρήκε νεκρή μέσα στη μονοκατοικία στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης ο άλλος της γιός χτες και ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα ήταν γυμνή στο διάδρομο του σπιτιού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, το έγκλημα διαπράχθηκε χθες το πρωί, στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 84χρονη με τον 59χρονο. Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.
Το θύμα της άγριας δολοφονίας έφερε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα. Ο δράστης την χτύπησε άγρια στο κεφάλι και στο σώμα και την έπνιξε!

Ο 59χρονος προσήχθη ως ύποπτος και κατά την ανάκρισή του έπεσε σε αντιφάσεις για το τί είχε συμβεί πριν πεθάνει η μητέρα του. Τελικά, όμως, ομολόγησε πως εκείνος ήταν που τη σκότωσε και μάλιστα φέρεται να αποκάλυψε ότι ήθελε να τη θάψει, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες, ώστε να κρύψει το έγκλημα.

Ο 59χρονος ομολόγησε, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ότι στις 03:00 τα ξημερώματα η ανήμπορη γυναίκα τον ξύπνησε και του ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Εκείνος, φέρεται να είπε, εκνευρίστηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι, την πάτησε στο στέρνο με το πόδι του και της έσφιξε με τα χέρια του το λαιμό!

Και αφού την άφησε αναίσθητη, πήγε ξανά για ύπνο! Όταν ξύπνησε κατάλαβε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή.

Σε βάρος του 59χρονου, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση   και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook