Ενεργό παραμένει το βόρειο μέτωπο της φωτιάς που αναζωπυρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι κοντά στο χωριό Βρίσα της Λέσβου, από το οποίο απομακρύνθηκαν 130 κάτοικοι, μετά από εντολή εκκένωσης που εξέδωσε το 112.

Σε κάποιες περιπτώσεις ηλικιωμένων στο χωριό Βρίσα στη Λέσβο χρειάστηκε να επέμβουν οι αρχές, καθώς η μεταφορά τους ήταν αδύνατη, ενώ ένα άτομο απεγκλωβίστηκε πριν κυκλωθεί από τις φλόγες, σε δασική περιοχή.

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς κοντά στο χωριό Βρίσα της Λέσβου, μετά τη νέα αναζωπύρωση που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, το μεγαλύτερο μέρος του μετώπου έχει οριοθετηθεί, ωστόσο η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζεται, καθώς το βόρειο μέτωπο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.


Σύμφωνα με το lesvosnews.net νωρίτερα υπήρξε σύγχυση σχετικά με την εκκένωση του στρατοπέδου στην περιοχή του Πολιχνίτου. Τελικά δεν εκκενώθηκε καθώς εκτιμήθηκαν τα νέα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή στον περιμετρικό χώρο του στρατοπέδου γίνονται εργασίες για να αυξηθεί η πυροπροστασία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook