Φωτιά στη Λέσβο: Απομακρύνθηκαν 130 άτομα από το χωριό Βρίσα – Ενεργό το βόρειο μέτωπο
Ενεργό παραμένει το βόρειο μέτωπο της φωτιάς που αναζωπυρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι κοντά στο χωριό Βρίσα της Λέσβου, από το οποίο απομακρύνθηκαν 130 κάτοικοι, μετά από εντολή εκκένωσης που εξέδωσε το 112.
Σε κάποιες περιπτώσεις ηλικιωμένων στο χωριό Βρίσα στη Λέσβο χρειάστηκε να επέμβουν οι αρχές, καθώς η μεταφορά τους ήταν αδύνατη, ενώ ένα άτομο απεγκλωβίστηκε πριν κυκλωθεί από τις φλόγες, σε δασική περιοχή.
Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς κοντά στο χωριό Βρίσα της Λέσβου, μετά τη νέα αναζωπύρωση που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, το μεγαλύτερο μέρος του μετώπου έχει οριοθετηθεί, ωστόσο η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζεται, καθώς το βόρειο μέτωπο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Σύμφωνα με το lesvosnews.net νωρίτερα υπήρξε σύγχυση σχετικά με την εκκένωση του στρατοπέδου στην περιοχή του Πολιχνίτου. Τελικά δεν εκκενώθηκε καθώς εκτιμήθηκαν τα νέα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή στον περιμετρικό χώρο του στρατοπέδου γίνονται εργασίες για να αυξηθεί η πυροπροστασία.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Επαναφορά 13ου μισθού στο Δημόσιο και 13ης σύνταξης – Κατάργηση 13ωρου, κίνητρα για 4ήμερη εργασία – Οι 7 νομοθετικές παρεμβάσεις στους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
- Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1: Μια ανάσα από την ανατροπή ο Γηραιός, ακυρώθηκε γκολ του Μάρκες στο 90+4′
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε «λαϊκή αγρυπνία» στη Νίκαια η σορός του από το απόγευμα της Κυριακής – Τη Δευτέρα η κηδεία
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1: Κρητική μπαλωθιά στο ντεμπούτο του Ιμανόλ και… αποθέωση για Μεντιλίμπαρ!
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook