Ένα νέο έγκλημα με θύμα γυναίκα και δράστη το σύζυγο της συγκλονίζει την Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σύζυγος στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου στην Κρήτη , μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr πρόκεται για άνδρα 60 ετών και γυναίκα 56 ετών.

Οι λεπτομέρειες προκαλούν σοκ ως προς τις συνθήκες της φρικιαστικής δολοφονίας. Ο δράστης όπως έγινε γνωστό, έκοψε το λαιμό της συζύγου του, μάλιστα, αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος και είδαν το σκηνικό “πάγωσαν”…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την αστυνομία ενημέρωσε ο γιος τους, ο οποίος αντίκρισε τη μητέρα του μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ο γιός του ζευγαριού κάλεσε το 100 και ανέφερε ότι «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης φέρεται να ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν και εκείνος αντέδρασε με αυτό τον φρικτό τρόπο.

Ο 60χρονος παραδόθηκε στις αρχές ομολογώντας την πράξη του ενώ υπέδειξε το σημείο που είχε αφήσει το φονικό μαχαίρι.

Κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προχώρησε σε εξερεύνηση του χώρου, ενώ στο σπίτι σπεύδει και ιατροδικαστής για να πραγματοποιήσει αυτοψία. Από την πρώτη μακροσκοπική εικόνα των αρχών, φαίνεται ότι ο 60χρονος κατάφερε χτυπήματα με το μαχαίρι στο λαιμό της άτυχης γυναίκας.

Να σημειωθεί, ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες, το ζευγάρι είχε παντρέψει ένα από τα παιδιά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook