Αλέξης Κούγιας: Όλη η αλήθεια για την υγεία μου, έχω καρκίνο στους λεμφαδένες
Με καρκίνο διαγνώσθηκε πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, τον οποίο κατάφερε να εντοπίσει σε αρχικό στάδιο.
Όπως επισημαίνει o Αλέξης Κούγιας , διαπίστωσε ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες του όταν υποβλήθηκε σε εξέταση πυρηνικής ιατρικής (PET SCAN).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ποτέ δεν περίμενα ότι η υγεία μου θα ενδιέφερε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους και θα ήταν πρώτη είδηση στη τηλεόραση, ολοσέλιδο πρωτοσέλιδο στον τύπο και στα site.
Δημοσιοποιήθηκαν ακραίες υπερβολές.
Η αλήθεια είναι η εξής:
Λόγω του γνωστού ατυχήματος με το αυτοκίνητο μου, που η ζωή μου σώθηκε από θαύμα, αντί του ετήσιου γενικού check up, υποβλήθηκα σε ένα έκτακτο έξι μήνες νωρίτερα του προβλεπόμενου.
Διαπιστώθηκε μετά από εξέταση πυρηνικής ιατρικής (PET SCAN) ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες μου.
Το γεγονός απέκρυψα τόσο από τα δυο παιδιά μου όσο και από τους στενούς συνεργάτες του γραφείου μου και αποφάσισα να συνεχίσω την καθημερινή παρουσία μου στα δικαστήρια αλλά και να προεδρεύω συνεδρίων ποινικού δικαίου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι τις καλοκαιρινές δικαστικές διακοπές ώστε να διεξαγάγω σημαντικές ποινικές δίκες καθημερινής ρουτίνας κυρίως με κατηγορούμενους που έπρεπε να αποφυλακιστούν αλλά και ορισμένες εμβληματικές δίκες όπως η υπόθεση Τοπαλούδη, η υπόθεση της Μάνδρας, η υπόθεση του λεγόμενου Ψευτογιατρού, όπου εκπροσωπώ τέσσερα θύματα του, η υπόθεση της Follie Folie, όπου υπερασπίζομαι τον CFO του Hong Kong, η οικογενειακή αντιδικία του εφοπλιστού Γιάννη Λαιμού με το γιο του, η υπόθεση Μπόμπολα κατά Βενιάμη, η ολοκλήρωση της ανακρίσεως για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού αλλά και η ολοκλήρωση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί εάν εγχειριζόμουν όταν διαπιστώθηκε η βλάβη της υγείας μου όλες αυτές οι υποθέσεις θα έπρεπε είτε να αναβληθούν, είτε να διακοπούν με κίνδυνο παραγραφών και αποφυλακίσεων λόγω του δεκαοχταμήνου, δημιουργώντας αυτονόητα ακραία αρνητική εικόνα για την λειτουργία της δικαιοσύνης, αφού κανέναν δεν θα ενδιέφερε ο λόγος της αναβολής τους.
Με την ολοκλήρωση της δίκης Λιγνάδη, όπου η 24ωρη αγόρευση μου σε δυο μέρες επιδείνωσε τη κατάσταση της υγείας μου, χωρίς να ενημερώσω κανέναν, εισήχθην στο Νοσοκομείο METROPOLITAN και υπεβλήθην σε εξάωρη εγχείρηση όπου μου αφαιρέθησαν με ρομποτική μέθοδο, εκτός των καρκινογόνων, προληπτικά, τριάντα εννέα ακόμη λεμφαδένες.
Αυτό αποφάσισε ο θεράπων ιατρός μου Βασίλης Πουλάκης και οι συνεργάτες του και παρέμεινα στο Νοσοκομείο μέχρι και σήμερα 31/07/2022 με την απόλυτη διαβεβαίωση, μετά και από τα αποτελέσματα των παθολογοανατομικών εξετάσεων, ότι όχι μόνο πλέον δεν υπάρχει στον οργανισμό έστω και το παραμικρό καρκινικό κατάλοιπο, αλλά κυρίως ότι δεν υπάρχει και κανένας κίνδυνος εμφανίσεως νέου καρκινικού δείκτη σε οιοδήποτε μέρος του σώματος (μεταστάσεως) και γι’ αυτό εξήλθα άμεσα από το Νοσοκομείο με μόνη υποχρέωση την επί μόνο ένα μήνα ανάπαυση μου και την απουσία μου από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, χωρίς καν την επίσκεψη, σε αυτό το χρονικό διάστημα έστω για μια μέρα στο Νοσοκομείο.
Αυτή η απρόοπτη εξέλιξη στη ζωή μου με βοήθησε να καταλάβω, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, ποιοι πραγματικά άνθρωποι με αγαπούν και ενδιαφέρονται για μένα και ποιοι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, απλώς χρησιμοποίησαν την επιστήμη μου και την ακέραιη προσωπικότητα μου.
Ευτυχώς είμαι τυχερός άνθρωπος και με βοηθάει ο Θεός και η αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων που έχω βοηθήσει.
Αθήνα, 31.7.2022
Με την ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες μου σε όλους.
Αλέξης Κούγιας»
Ολες οι Ειδήσεις
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
- «Κάποιοι την παρέσυραν, δεν ξέρω που βρήκε το μαχαίρι, λέει η μητέρα της 16χρονης που μαχαίρωσε μαθήτρια σε σχολείο της Κυψέλης (βίντεο)
- Το Λαϊκό Λαχείο στον ρυθμό των Χριστουγέννων: Μοιράζει μέχρι και 1.000.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook