Πρόσωπο –κλειδί και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι φέρεται να είναι ο 25χρονος Πακιστανός σύντροφος της ο οποίος είναι εξαφανισμένος από την περασμένη Δευτέρα.

Από την πρώτη στιγμή ο 25χρονος σύντροφος της 17χρονης, που βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο, στο σπίτι της στο Περιστέρι, είναι ο άνθρωπος που αναζητούν οι αστυνομικοί για να λυθεί το μυστήριο του θανάτου της.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 20χρονος φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το χρόνο μέχρι να αποκαλυφθεί το έγκλημα, για να εξαφανιστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για το έγκλημα ίσως να αποτέλεσε η απόφαση της 17χρονης να βάλει τέλος στη σχέση της με τον 20χρονο.

Το ζευγάρι άλλωστε, που ήταν μαζί περίπου 10 μήνες, είχε έντονους καβγάδες σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Οι ίδιες πηγές λένε ότι η κοπέλα σκόπευε να χωρίσει.

Μία από τις φίλες της άτυχης 17χρονης πήγε το απόγευμα στο σπίτι της και είπε στους δημοσιογράφους ότι ήταν ένας «άδικος θάνατος για την κοπέλα».

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία, αν η 17χρονη ανακοίνωσε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να τον οδήγησε σε οργή.

Σοκαρισμένος από την δολοφονία της 17χρονης κόρης του στο Περιστέρι είναι ο πατέρας της Νικολέττας, ο οποίος μετέφερε μιλώντας στον ALPHA όσα του είπε η άλλη κόρη του.

Θλίψη και σπαραγμός για τον μαρτυρικό θάνατο της Νικολέττας

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνυ», του έγραψε σε μήνυμα η κόρη του, μεταφέροντάς του την τραγική είδηση. Σύμφωνα με πληροφορίες φίλων της ανήλικης κοπέλας, ο 30χρονος Σάνυ διατηρούσε σχέση με την άτυχη 17χρονη μαθήτρια τους τελευταίους 10 μήνες και όλα μεταξύ τους έδειχναν όμορφα.

Νωρίτερα φίλοι του ζευγαριού και της κοπέλας πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης 48 στο Περιστέρι και άφησαν λουλούδια στην είσοδο της πολυκατοικίας ως ένδειξη αγάπης στο πρόσωπο της άτυχης 17χρονης.

Μία κοπέλα από τους φίλους της, εμφανώς συντετριμμένη, βγήκε από το αυτοκίνητο και, αφού άφησε τα λουλούδια που είχε μαζί της, κοίταξε τους δημοσιογράφους και έβαλε τα κλάματα για τον άδικο χαμό της 17χρονης φίλης της.

Η ίδια είπε στους δημοσιογράφους: «Πιάστε τον δολοφόνο, πολύ άδικος ο θάνατός της, συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο». Μαζί με τα λουλούδια άφησε στην πόρτα του σπιτιού και ένα συγκινητικό μήνυμα, γραμμένο σε μια μικρή κάρτα.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Η μητέρα της 17χρονης καλούσε επίμονα για 3 ώρες την κόρη της από τις 18:00 το απόγευμα, χωρίς όμως εκείνη να απαντάει. Η οικογένεια άρχισε να ανησυχεί και η μικρότερη αδερφή της 17χρονης μαζί με τον σύντροφο της μητέρας από τη Συρία, πήγαν στο σπίτι  στο Περιστέρι  και βρήκαν τη Νικολέτα νεκρή στο κρεβάτι της. Η άτυχη κοπέλα ήταν χωρίς την μπλούζα της μόνο με τη πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πως ο δράστης είχε φράξει τόσο το στόμα όσο και την μύτη της Νικολέτας με το θύμα να χάνει τη ζωή του σε ελάχιστο χρόνο.

Στο πρόσωπό της επίσης υπήρχαν γρατζουνιές γεγονός που υποδεικνύει πως το θύμα πάλεψε με δράστη χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μάλιστα, στα νύχια της και στα δάκτυλα της ανήλικης εντοπίστηκε DNA, πιθανότατα του δράστη. Το γενετικό υλικό θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Ο θάνατός της προσδιορίζεται περίπου στις 19:00 και 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook